(Geberit)’ten Monolith…

Monolith rezervuar modülüyle Geberit; banyolarda konforu hedeflemenin ötesinde kısa sürede takipçilerini yepyeni bir banyoyla buluşturarak akıllı öneriler sunuyor.

Minimalist tasarımını inovatif bakış açısıyla harmanlayan Geberit’in rezervuar modelleri arasında yerini alan Geberit Monolith rezervuar modülü modern banyoların vazgeçilmez parçası oluyor. Hem yeni inşaatlarda hem de renovasyonlarda kullanıcısına büyük avantaj sağlayan rezervuar, yaşam alanlarındaki farklılığın ismi oluyor. Montajı esnasında banyoda yapısal bir değişiklik gerektirmeden monte edilen modüllerin aynı zamanda birden çok fonksiyonu bulunuyor. Geberit Monolith rezervuar;  fonksiyonelliği ve güçlü bir tasarımı yan yana getiriyor.

Kaliteli, az bakım gerektiren temperli cam malzemeden üretilen modül, kolaylıkla monte edilebiliyor. Monolith’in AquaClean akıllı klozetlerle de uyumlu olan ve siyah, beyaz ya da toprak rengi seçenekleriyle banyolara uyum sağlayan Monolith ailesi, yaşam alanlarınızı kişiselleştirmenize eşlik ediyor.


Geberit:
Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 40 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2015 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.