Ağustos’un enerjisi (addresistanbul)’da…

Dekorasyon dünyasının ünlü tasarım ve tasarımcılarını tek bir çatı altında birleştiren addresistanbul, Ağustos’un enerjisini ve sıcaklığını evinize taşıyor. Konforlu ve estetik dekorasyon objeleri, oturma grupları, aydınlatma çözümleri, bahçe mobilyaları ve rengârenk tekstil ürünleriyle modern, country, provensal, etnik gibi farklı stillerde mekânlar yaratabilirsiniz.

addresistanbul’da yer alan Casa Mobilya‘nın bahçe oturma grupları, dış mekanlar için metal ve tik ağacı karışımı modern tasarımları ve farklı hava koşullarına dayanıklılıklarıyla dikkat çekiyorlar.

addresistanbul’da yer alan Konak Mobilya’nın markalarından biri olan Kettal, yazın tüm renklerini evlerine ve bahçelerine taşımayı sevenlere rengârenk ürünleriyle enerji veriyor. 1966 yılında kurulan Kettal, günümüzde Patricia Urquiola, Jasper Morrison, Rodolfo Dordoni, Ronan ve Erwan Bouroullec gibi tasarım dünyasından uluslararası isimlerle çalışıyor.

Göz alıcı, özgün tasarımları ile dikkat çeken Moroso, modern çizgileri evine taşımak isteyenler için ideal. Her zevke hitap eden modellerinde şıklık ve konforun en renkli halini sunan Moroso, sıradışı ve renkli olmayı sevenlerin tercihi oluyor.

Seçkin dünya markalarını bir araya getiren Decorise, bahçe mobilya takımlarının işlevselliği ve fonksiyonelliğiyle göz dolduruyor. Modern bir dokunuş ile yorumladığı masa ve sandalye seçenekleri ile iç ve dış mekânlarında fark yaratmak isteyenleri addresistanbul’da bekliyor.