Gölge Artizm’in Kişisel Sergisi “Lâl Gece” (Decollage Art Space)de!

Gölge Artizm, Kalabalıkta Sessizlik.

Graffiti sanatçısı Gölge Artizm’in üretimlerine kapsamlı bir bakış imkânı sunan “Lâl Gece” adlı sergi, 6 Mayıs’tan itibaren Decollage Art Space’de ziyarete açılıyor. Graffiti, kaligrafi, tattoo ve airbrush tekniklerini aynı anda kullanan sanatçının yeni sergisi, sokak sanatının birçok disiplin ile diyaloğuna tanık olmaya davet ediyor.


“Lâl Gece”
Sergi

Sanatçı: Gölge Artizm
Tarih: 6 Mayıs – 9 Haziran 2023
Yer: Decollage Art Space,  Kadıköy / İstanbul


Şimdiye dek Galatasaray, Coca Cola, BKM, Aleyna Tilki, Edis, Adidas, Türkiye Futbol ve Basketbol Federasyonu, Türk Tuborg gibi birçok kurum ve kişiyle iş birlikleri yapan Gölge Artizm, bu kez “tek ruhtan çıkmış karma sergi tadında” olarak tanımladığı kişisel sergisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sanatçının, sokak sanatını birçok disipline entegre ettiği ve bu birliktelikten doğan birçok melez eserin yer aldığı sergi, zıtlıkların uyumundan ilham alıyor.

Farklı sanat disiplinleri kullanmasının yanı sıra her disiplini de kendi içinde yorumlayan Gölge Artizm, yeni sergisini “çoklu bakış açısına sahip, eğlenceli, çok renkli, kimine göre asi” olarak niteliyor.