(Yapı Kataloğu) ve (Serge Ferrari Türkiye) “Mimariye Farklı Bir Bakış” Etkinliğini Gerçekleştirdi!

Yapı Kataloğu moderatörlüğünde 24 Kasım 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen “Serge Ferrari ile Mimariye Farklı Bir Bakış” etkinliği,  Serge Ferrari ile mimarları, iç mimarları ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

Birçok farklı mimarlık ofisinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, Serge Ferrari’nin sektörel bazda hazırlamış olduğu sunumları ile başladı. Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili sektörleri sunumlarını tamamlayan firma yetkilileri daha sonra davetli mimarlar ile yapı sektörü üzerine bir sohbet gerçekleştirdi. Sunumlar sırasında malzemelerin dayanıklılığı, ısı ve direnç karşısındaki ömürleri, temizlikleri gibi konular farklı görüşlerce tartışıldı.

Sunumlardan sonra Serge Ferrari Group, Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili alanlarındaki yapı malzeme ürünlerinin örnek numunelerini mimarlara tanıtıp kendi moodboardlarını oluşturabilecekleri bir alanda detaylı bilgi aktarımı da gerçekleştirdi.

Serge Ferrari Group bu etkinliğiyle beraber renk çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çekti. Güneş Koruması, Mimari Tekstil, Cephe Tekstili, Mobilya ve Tasarım ve Yat Tekstili alanlarında geniş renk yelpazesine sahip olan Serge Ferrari Group, sezonun trendlerini takip ederek kendi sektörlerinde bu özeni göstermeye devam ediyor.

Yapı Kataloğu mimarları, iç mimarları ve sektör profesyonellerini farklı konular ve farklı disiplinlerlerden sektörün önde gelen malzeme firmalarıyla bir araya getirmeye devam edecek.

Yapı Kataloğu etkinliklerinden haberdar olmak için: info@yapikatalogu.com


Serge Ferrari
Serge Ferrari inovasyonun son noktasında yer alan esnek kompozit malzeme yaratmakta, imal etmekte ve dağıtmaktadır. Önde gelen uluslararası mimarlar tarafından tanınan ve önerilen Serge Ferrari çözümleri, hafif yapıları, düşük malzeme yoğunluğu ve verimliliği ile sürdürülebilir inşaat çalışmalarına katkıda bulunur. Malzemeleri yalıtım, yarı saydamlık, hafiflik, direnç ve stabiliteyi birleştirir. Précontraint teknolojisi, zaman içinde en iyi ağırlık / performans oranını ve boyutsal stabiliteyi ortaya koyarak doğal kaynaklar sorununa bir çözüm sunar: daha azıyla daha iyisini daha uzun süre için yap.

Kuruluşundan bu yana, Serge Ferrari, müşterileri, çalışanları, tedarikçileri, hissedarları vb. tüm ortaklarıyla uzun vadeli, kazan-kazan ilişkileri kurmaya çalıştı. 1973 yılında Serge Ferrari, hafif, dayanıklı ve dayanıklı patentli bir malzeme olan Précontraint®’i icat etti ve böylece en zorlu yapıların bile gereksinimlerini karşılayacak ağırlık/performans oranı sağladı. Bu teknolojik ilerleme, grubun geleceğin ekonomisi için malzeme üretmesini ön ayak oldu. | https://www.sergeferrari.com/tr-tr 

Yapı Kataloğu
Türkiye’nin 1973 yılından beri yayımda olan ve yapı malzemeleri alanında, çok önemli bir boşluğu doldurmuş ilk ve tek malzeme kataloğudur. Yapı Kataloğu 50 yıla yakın süredir yapı malzemesi firmalarına, bir ürün vitrini, iletişim kanalı, malzeme seçicilerle tanışma imkanı sunan çok kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlar. Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, şantiye şefleri ve satın almacılar Yapı Kataloğu’ndan ürün ve malzeme seçer, teklif alır ve satın alım yapar, ihale veya bayilik teklifi alır, detaylı bilgi sorgular. Yapı Kataloğu, firmaları bu profesyonellere yakınlaştırarak, ürün ve malzeme satışlarına katkı sağlar. Firmaların pazarlama çalışmalarına, online fuar kimliği, pazarlama otomasyonu, SEO, içerik pazarlaması, web sitesi trafiğini geliştirme, basılı reklamcılık gibi hizmetler sunarak destek olur. Bunun yanı sıra firmaların müşteri ilişkilerini, kullanıcılarından yönlendirdiği ürün formlarıyla yönetir ve CRM yapılarına katkıda bulunur. Yepyeni bir altyapıyla yenilenen Yapı Kataloğu, kolayca aranabilir bir formatta geniş kapsamlı ürün, tasarım, marka, proje bilgisi sağlamakta ve mimarlara yeni ürünler, vaka analizleri (case study), sürdürülebilirlik, BIM ve diğer yeni teknolojiler hakkında en son konularda bilgiler, günlük güncellemeler, düzenli bültenler ve blog içerikleri sunmaktadır. www.yapikatalogu.com | info@yapikatalogu.com