(Günsan Elektrik)’ten Led Ampul Serisi!

Günsan Elektrik, geliştirdiği ürünlerle tasarrufun yanı sıra bütçeye de katkı sağlamayı amaçlıyor. Son olarak portföyüne Led Ampul serisini ekleyen marka, uzun kullanım ömrü ve yüksek enerji tasarrufu ile enerji verimliliği vadediyor.

Günsan Elektrik, enerjinin verimli kullanılmasına imkân veren ürünler geliştiriyor. Estetik görünümü yanı sıra tasarruflu da olan Günsan Led ampuller, yaşam alanları için dikkat çekici sıcak beyaz ışık, uzun kullanım ömrü ve yüksek enerji tasarrufu sunuyor.

Günsan Led Ampul serisi 5, 7, 9, 12, 15, 18 watt değerleriyle kullanıcılara ihtiyaca uygun ampulü seçme fırsatı tanıyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.gunsanelectric.com


Günsan Elektrik
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.