(Samsung)’dan “WindFree™” Teknolojisine Sahip Klimalar…

Samsung’un havayı 23.000 mikro hava deliğinden dağıtarak “durgun hava”** ortamı yaratan “WindFree™” özellikli soğutma teknolojileri, soğuk rüzgâr hissi oluşturmadan kullanıcılara konforlu ve homojen bir serinlik sunuyor.

Samsung’un “WindFree™” rüzgarsız serinlik teknolojisine sahip Wi-Fi özellikli klima modelleri, doğrudan rüzgâra maruz kalmadan konforlu bir şekilde serinleme imkânı sunuyor. Havayı 23.000 mikro hava delikten yumuşak ve sessizce* dağıtarak “durgun hava”** ortamı yaratan “WindFree™” teknolojisi rahatsız edici ve doğrudan temas eden rüzgârı engelleyerek optimize edilen serinlik sunuyor. “WindFree™”, Yapay Zekâ Özellikli Otomatik Soğutma Teknolojisi ile kullanıcıların klima soğutma tercihlerine dinamik olarak uyum sağlamasıyla da dikkat çekiyor.

Enerji verimliliği yüksek “WindFree™” duvar tipi kliması, kullanıcıların daha fazla tasarruf etmelerine fırsat sunuyor. Klima, “WindFree™” modunda çalışırken, dış ünite “Hızlı Soğutma” moduna kıyasla yüzde 77’ye kadar daha az elektrik kullanarak minimum güç tüketiyor.*** Kullanıcılar, “Akıllı Ev”**** uygulaması kullanarak Wi-Fi Kontrolü ile klimanın fonksiyonlarını uzaktan kontrol edebiliyor ve çalışma şeklini programlayabiliyor. Uygulama, ürünün nasıl çalıştığına dair kullanıcılara canlı bir şekilde geri bildirim sağlayarak, güç kullanımını izlemeye olanak tanıyor.

“WindFree™” Rüzgarsız Serinlik Teknolojisine sahip “İyi Uyku Modu” ise rahatsız edici hava akışı olmadan, iyi bir gece uykusu için ideal oda sıcaklığı ayarlıyor. Samsung’un kullanıcılar, odada olsa da olmasa da verimli soğutma sağlayan “Akıllı Göz” özelliği, 20 dakika içinde odada herhangi bir hareket olup olmadığını tespit edebiliyor ve enerji tasarrufu sağlamak için “WindFree™” moduna geçebiliyor. Ayrıca kullanıcılar, tamamen tercihe bağlı olarak hava üfleme yönünü düzenleyerek kendilerini takip etmesini sağlayabiliyor.

Samsung “WindFree™” teknolojilerine sahip klimalar hakkında daha fazla bilgi için: www.samsung.com


Samsung Electronics 
Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler ile ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilir.


 *1 kHz ses bandına göre yüzde 40’a varan ses seviyesinde azalma (4,5 dB) AR09MSPXASINEU modeli, geleneksel AQ09TSLXEA modeline göre test edilmiştir.
**ASHRAE (Amerikan Isıtma-Soğutma ve Klima Mühendisleri Birliği), “Durgun Hava” kavramını hava hızının 0,15m/saniyenin altında olduğu ve soğuk cereyanların bulunmadığı hava akımı olarak tanımlar.
***Hızlı Soğutma modunun WindFree™ Soğutma moduna karşı güç tüketimine dayalı olarak AR07T9170HA3 modeli üzerinde test edilmiştir.
****Uygulamayı kullanabilmek için Android veya IOS işletim sistemine sahip telefonlarınızdan Smartthings uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.