(EverGuard TPO) Yüksek Dayanımı ile Uzun Ömürlü ve Akılcı Çözümler Sunuyor!

EverGuard TPO

BMI Group markası olan EverGuard TPO, teras çatılar için yüksek performanslı çözümler sunuyor. Havaalanlarından stadyumlara, sanayi ve lojistik depolarının çatılarından hastane ve üniversitelere kadar her yapı tipindeki teras çatılarda kullanılabilen EverGuard TPO, yüksek kaynak yeri dayanımı ve rüzgar kaldırma yükü direnci ile öne çıkıyor.

EverGuard TPO; ısı yalıtımı, buhar kesici membran, onaylı sabitleme elemanları, geniş bir yelpazede sunulan aksesuarları ve tüm detay çözümleri ile farklı yapı tiplerindeki teras çatılar için uzun ömürlü ve akılcı çözümler sunuyor.

EverGuard TPO, BMI Group
EverGuard TPO, BMI Group

EverGuard TPO ürününü öne çıkaran özellikler şöyle sıralanıyor:

  • Tüm dünyada 300 milyon m²’yi aşan uygulama
  • Yüksek kaynak performansı
  • Yüksek rüzgar kaldırma direnci
  • Yüksek reflektiviteye sahip beyaz yüzey
  • Bütünleşik sistem
  • Hızlı ve kolay uygulama

EverGuard TPO hakkında daha ayrıntılı bilgi için BMI Group‘un web sitesi ziyaret edilebilir.


BMI Group
Braas Monier ve Icopal’in birle
şiminden doğan BMI Group, Avrupa’nın en büyük eğimli ve teras çatı çözümleri üreticilerinden biridir. Avrupa’nın yanı sıra Asya ve Afrika’da da faaliyet gösteren BMI Group, Kuzey Amerika’daki GAF gibi, bir Standard Industries kuruluşudur.

BMI Group, Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri faaliyet göstermekte olup, 36.000 m² alan üzerinde yılda 1,5 milyon m² kapasiteli Braas Çatı Sistemleri üretim tesisine sahiptir. BMI, Türkiye’de Braas Çatı Sistemleri, EverGuard TPO ve Icopal markaları ile eğimli ve teras çatılara yönelik ürünleriyle hizmet vermektedir.