(ArchCLUB) Güz Dönemi Başvuruları Açıldı!

Geçtiğimiz Bahar döneminde ArchNetwork tarafından düzenlenen, alanlarında uzman mimar ve tasarımcıları öğrenciler ile bir araya getiren ArchCLUB Buluşmaları, Güz döneminde de devam ediyor.

ArchCLUB ikinci döneminde alanında başarılı çalışmalarda bulunmuş profesyonel mimar, iç mimar ve tasarımcıların katılımı ile deneyimlerini paylaşacağı networking imkanları ile kariyer yolculuğunda başvurular arasından seçilen 1000 katılımcıya katkı sağlayacak.

ArchCLUB Buluşmaları ile ilgili geçmiş bi_özet haberine bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


ArchCLUB Buluşmaları
Son Başvuru: 10 Eylül 2021
Sonuçların Açıklanması: 21 Eylül 2021


Ayrıca ArchCLUB ikinci dönem etkinliklerinin tamamına katılan 1000 kişi arasından;

  • 3 katılımcıya 5.000TL (toplamda 15.000TL) motivasyon bursu verilecektir.
  • 3 katılımcıya Arredamento Mimarlık ve Betonart dergilerinden set hediye edilecektir.
  • 3 katılımcıya Yapı Dergisi geçmiş sayılardan oluşan 10’ar dergilik birer set hediye edilecektir.
  • 20 katılımcıya ise Yem Kitabevi tarafından 1 adet kitap hediye edilecektir. (Mimarlık Nedir? Ve Diğer 100 Soru/ Rasmus Wern & Gert Wingardh, Mimarlık Öğrencisi Misin?/ Havva Alkan Bala, Şile’deki Ev/ Reha Günay, Mimarlık Okulunda Hayatta Kalma Kılavuzu/ Iain Jackson, Türkiye’de Fotoğrafa Modern ve Çağdaş Yaklaşımlar, İstanbul Yangın Kuleleri ve Çığırtkanları, Yatlarda İç Mekan Tasarımı ve Algısı/ İnanç Işıl Yıldırım, İdeal Kent Arayışında Mimari Ütopyalar/ Ece Ceylan Baba, Klasik Müzik Islıkla Çalınmaz/ Louis Kahn, Stüdyo ve Atölyesinde Birlikte Üretmek/ Cengiz Yetken, Geleceğin Geçmişin Yemişler/ Doğan Hasol)
  • Katılımcılara ücretsiz katılım belgesi verilecektir.

ArchCLUB ücretsiz online buluşmalarla mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama bölümleri 3-4 sınıf öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi ve 2015 yılı sonrası mezunlar başvurularına açıktır.

ArchCLUB hakkında detaylı bilgi ve başvuru için ArchNetwork’ün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.