HEY! Hayal Edilebilir Tasarım Kılavuzu” 5 YILLIK Yolculuğunu Kutluyor!

İstanbul’un şehir tasarımı ve sanatsal bilgisini İstanbullulardan öğrenme fikriyle 2014 yılında yola çıkan ve bir kutu oyunu olarak tasarlanan “HEY! Hayal Edilebilir Tasarım Kılavuzu”, 5 yıllık yolculuğunu 11 Nisan’da Studio-X Istanbul’da kutluyor.


“HEY! Hayal Edilebilir Tasarım Kılavuzu” Lansmanı
11 Nisan 2019, 18:00
Studio-X Istanbul


150’den fazla katılımcı ve benzerine az rastlanacak şekilde bir araya gelmiş tasarım ekibi ile birlikte, vatandaşların kamusal alan projelerinde seslerini duyurmaları, fikirlerini paylaşmaları için bir tasarım aracı olarak geliştirilen HEY! bu alanda çalışan yeni toplulukları, girişimleri ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlıyor; yeni kategoriler için fikirler ve bu fikirleri birlikte üretmek üzere tasarım liderleri arıyor.

Bugüne kadar katkıda bulunanların, yazar buluşmalarının ve atölye çalışmalarının paylaşılacağı; yeni konular, kategoriler ve ortakların tanıtılacağı bu etkinlikte, bir “HEY!Oyna” da gerçekleştirilecek. 

HEY!’in 5 yıllık yolculuğunun destekçiler, HEY!’e katkıda bulunan sanatçı ve yazarlar ile kutlanacağı bu etkinliğe herkes davetli.

Etkinlik Facebook sayfası için: Hey! Hayal Edilebilir Tasarım Kılavuzu Lansmanı