(Koçtaş)’ın Dekorasyon Dergisi “Yaşayan Evler”in YENİ Sayısı Çıktı!

Evlerde ve yaşam alanlarında yeni bir dekorasyon hareketi başlatan Koçtaş’ın mobilya ve dekorasyon dergisi “Yaşayan Evler” in yeni sayısı çıktı. Dergide, her stil ve ihtiyaca uygun 13 yeni koleksiyon, ilham veren fikirler, aydınlatma özel dosyası, düzenleme çözümleri ve yatak odaları mercek altına alınıyor.

Koçtaş’ın Yaşayan Evler dergisinde modern, country ve klasik stillerde her zevke hitap edecek 13 farklı koleksiyon bulunuyor. Bu koleksiyonlara uygun mobilyaların yanı sıra zengin dekoratif objeler ve aksesuarlar, Koçtaş mağazalarında aynı başlıklarla konumlandırılarak alışveriş yapmak çok daha kolay ve eğlenceli bir hale getirildi. Bu koleksiyonların yanı sıra dünyadaki güncel dekorasyon trendleri de sezonsal koleksiyonlarla “Yaşayan Evler” dergisinde sunuluyor. Dergide 2018 yılının trend renkleri olan güven ve istikrarı temsil eden marsala; huzur ve sakinlik sunan yeşil ya da kozmos; gezegen ve yıldızlardan ilham alan ultra violet ile evleri renklendirmenin ipuçları da yer alıyor.

Dergi aynı zamanda; dekorasyon stilleri ve evdeki tercihleri ile ilgili oyuncu Begüm Kütük Yaşaroğlu; endüstriyel tasarım ürünleri tasarlayan Emre Özücoşkun ile Erdem İşler ve modanın dekorasyona etkilerini uzman gözüyle yorumlayan Moda tasarımcısı Zelia Kaçar’la gerçekleştirilen röportajlar ile zenginleşiyor.

Müşterimizin işini oldukça kolaylaştıracak

 

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu

Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “2018 yılı başında Koçtaş olarak yeni bir dekorasyon hareketi başlattık. Bu yeniliğin temelinde, evlerde ahenk oluşturan, kendi tarzınızı ortaya çıkarmaya vesile olan stil ve tasarım önerileri bulunuyor. Dergimizde yer alan koleksiyonlara ait ürünleri ve çok daha fazlasını mağazalarımızda tek çatı altında bulmak, müşterimizin işini oldukça kolaylaştıracak. Dergimizin bir başucu dergisi olmasını, müşterilerimize ilham vermesini ve hayal edilen yaşam alanlarının kurulmasına destek olmasını diliyoruz. Müşterilerimiz, mağazalarımızda bu yıl gerçekleştirdiğimiz yeniliklerden biri olan stil danışmanlarımızdan da ihtiyaçlarınıza uygun ilham verici fikirler alabiliyor. Ayrıca yenilenen yüzümüzle hızlı ve kullanımı çok kolay bir koctas.com.tr müşterilerimizi bekliyor. Yaşayan Evler BLOG ile koleksiyonlarla ilgili kapsamlı bilgi ve hayatı kolaylaştıracak pratik çözümlere yer veriyoruz. Müşterilerimiz hayatlarını güzelleştirecek daha fazla ‘güzel fikir’ için bizi, mağazalarımızdan, dergimizden, koctas.com.tr’den ve Koçtaş mobil uygulamamızdan takip edebilirler” diye konuştu.

Koçtaş Pazarlama Direktörü Ebru Darip ise, Koçtaş’ın ilham veren yolculuğuyla ilgili detayları paylaştı. Darip, Koçtaş ile güzel ev hareketini başlattıklarını belirterek “Biz müşterilerimize, ‘Gel beraber yapalım, ihtiyacınız olduğunda biz size destek olalım, siz yeter ki isteyin’ diyoruz. Hem dergimizde hem de iletişim kanallarımızda o ilhamı ve çözüm yollarını sunuyoruz. Her işimizi müşterinin ihtiyacına, bütçesine, beğenisine uygun bir şekilde yapmayı hedefleyen ve müşterisini memnun etmeye çalışan bir markayız. Her insanın kalbinde evini güzelleştirme arzusu var ama bunu nasıl yapacağı konusunda yardıma, zaman zaman da çözüm önerileri ve ilhama ihtiyacı var. İşte biz bu noktada devreye giriyoruz” dedi.

Koçtaş’ta her zevke hitap eden 13 koleksiyon ile herkes kendinden bir şeyler bulabiliyor. Modern stilde; açık alanlarda hissettiği huzuru evine taşımak isteyenlere “Doğal Yaşam”, ihtiyacını karşılayacak kadar eşyayla mutlu olanlara “Minimal”, dinamik kişiliğini evinin dekorasyonuna yansıtmayı arzulayanlara “Hayatın Renkleri” ve uzak diyarlardan gelen kuşlar, bitkiler ve meyveleri evinde misafir etmek isteyenlere “Tropik Kaçış” gibi koleksiyonlar sunuluyor. Country stilde; pastel tonların önderliğinde, yumuşak dokular ve narin çizgilerle şekillenen “Romantik Düşler”, huzurun ve tazeliğin rengi beyazın mavi ile buluştuğu “Dingin Beyaz” ve dağ evi atmosferinden hoşlananlar için “Dağ Esintisi” koleksiyonları öne çıkıyor. Klasik stilde ise; altın rengi objeler, damask desenler ve nötr tonlarda aksesuarlar ile evine görkemli bir görünüm kazandırmak isteyenlere “Görkemli Işıltılar”, bakır ve bronz tonlarla asaleti evine taşımak isteyenler için “Zarif Dokunuş” ve evinde Marakeş esintili objelere yer vermek isteyenler için “Doğunun Gizemi” koleksiyonları dikkat çekiyor.

Koçtaş ile kendin yap

Koçtaş, Yaşayan Evler Dergisi ile müşterilerine evlerindeki malzemeleri kullanarak; hem tasarruf etmelerini sağlayacak hem de yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak birçok “Kendin Yap” önerisi de sunuyor. Fikirler, fikirleri uygulamaya yardım edecek pratik bilgiler Koçtaş’ta, evini kendi dokunuşuyla güzelleştirmek isteyenleri bekliyor. Çerçeveden kara tahta yapımı, geometrik boya yöntemiyle duvarlara canlılık katma, takı askısı yapımı, parkeden TV ünitesi arkalığı yapımı gibi güzel fikirler “Kendin Yap” öneriler arasında yer alıyor. Bu önerilerin uygulama videolarına ise dergideki QR kod telefona okutularak rahatlıkla ulaşılabiliyor.

Binlerce çeşit aydınlatma

Koçtaş’ta yer alan binlerce seçenekteki spot, sarkıt, lambader ve abajurlar, LED aydınlatmalar, masa lambaları ve dekoratif ampuller yaşam alanlarının dekorasyonundaki yerini alıyor. Modern stilde siyah metaller hasır aydınlatmalar ve 2018’in öne çıkan trendi bakır görünümlü metal aydınlatmalar dikkat çekerken Country stilde romantik formlu aydınlatmalar, hasır detaylarla hareketlendirilmiş avizeler, metal masa lambaları ve ahşap ayaklı lambaderler öne çıkıyor. Klasik stilde ise farklı tür ve biçimlerde metallerin kristallerle bir araya geldiği sayısız avize modeli bulunuyor.

Kendi gardırobunu kendin yap

Koçtaş’ın müşterilerine özel sunduğu NEX ile dileyenler kendi gardıroplarını istedikleri gibi tasarlayabiliyor. NEX ile önce ölçü belirleniyor. Evdeki alana göre kaç bölüm ve hangi raf sistemine ihtiyaç olduğuna karar veriliyor. Ardından gardırop modeli ve en zevkli kısım olan renk seçimi geliyor. NEX sadece bir gardırop sistemi değil. Dileyenler gardırobu ile aynı doku ve renkte yatak, şifonyer, komodin, ayna, çalışma masası ve kitaplık da seçebiliyor.

Koçtaş’tan evlerde düzen getirecek ürünler

Koçtaş, yaşam alanlarındaki dağınıklığı ortadan kaldıracak ve dekorasyon amaçlı kullanabilecek çeşit çeşit açık raf sistemleri, gardırop, askılık, portmanto, saklama kutuları, ayakkabılık, kitaplık ve depolama üniteleri gibi düzenli bir ev için ihtiyaç duyulan her şeyi bünyesinde bulunduruyor.

Yaşayan Evler Dergisi’nde sadece koctas.com.tr’de satışa sunulan ürünler de yer alıyor. Dergi ve ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için: koctas.com.tr