(Crate and Barrel), her ay farklı uzmanlıktaki tasarımcıların ürünlerini sizinle tanıştırıyor!

Crate and Barrel için uzun yıllardır tasarım yapan 50’yi aşkın yetenekli sanatçı ve tasarımcının birbirinden özel ve işlevsel ürünleri, stil ve dekorasyon tutkunlarını çağırıyor. Crate and Barrel’ın, her ay farklı uzmanlıktaki tasarımcılarını ve çok yönlü ürünlerini tanımak ister misiniz? Tasarımla iç içe yolculuğumuza Chicago’lu ünlü tasarımcı Mark Daniel ve Crate and Barrel için tasarladığı seriler ile başlıyoruz…

Uzun yıllardır Crate and Barrel için özel ürünler tasarlayan Mark Daniel, sade hatlara sahip gri tonlarındaki ahşapla üretilen Scholar yemek masası ve sandalyesi, modası hiç geçmeyen Windsor model rengarenk Willa sandalyeleri, özel mekanizması sayesinde açılarak küçük gruplardan büyük topluluklara kadar ideal bir buluşma ortamı sağlayan Metra açılabilir yemek masası ile şıklıkla fonksiyonelliği birleştirerek yemek alanlarına ruh katıyor.

Farklı alanlar için ürünler geliştiren Mark Daniel’ın ters çevrilerek iki taraflı da kullanılabilen Switch yan ve orta sehpaları, odayı bölmek üzere seperatör görevini de üstlenen Elevate kitaplık, katlandığında konsol olarak kullanılabilen Span katlanabilir mutfak masası, çalışma alanları için depolama çözümleri sunan Spotlight dosya dolabı ve kitaplığı ise işlevsel mobilyalar arayanların en doğru tercihi olacak.

“Bir mekanda bulunan şeylerin, mekanı sınırlayan duvarlar kadar bu mekanı tanımladığını öğrendim.” diyen Daniel, çalışma hayatı boyunca tasarım ve üretime özel bir bakış açısından yaklaşmayı da deneyimledi. Farklı malzemeler kullanarak ortaya çıkardığı ürünlerle Crate and Barrel için bugüne kadar sayısız tasarım yapan sanatçı, tek parçalar olduğu gibi, birbirini tamamlayan set ürünler üzerine de çalışıyor.

Mark Daniel tarafından Crate and Barrel için evin her alanı için tasarlanan ürünler, tüm stil tutkunlarını Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Next Level mağazalarında ve www.crateandbarrel.com.tr adresinde bekliyor.


 

Crate and Barrel Hakkında:

Kurulduğu 1962 yılından beri Avrupa ve Amerika’da atölye ve üreticilerden oluşan geniş bir tedarikçi ağına sahip olan Crate and Barrel, modern ev tasarım ürünlerini; özenli ve özgün bir şekilde sunarak müşterilerine ilham veren dünya çapında bir markadır. 52 yıllık global tecrübesiyle Crate and Barrel, dekorasyon ve ev aksesuarı sektörünün öncü markası olarak, müşterilerine benzersiz müşteri deneyimi sunmaktadır.