[Kitap]: “Düşten Güzel, Hayalden Öte: Bozlu Art Project’in 10 Yılı”

Bozlu Art Project, 10. yılını küratörlüğünü Dr. Özlem İnay Erten’in üstlendiği, “Düşten Güzel, Hayalden Öte: Bozlu Art Project’in 10 Yılı” isimli sergi ve kitap projesiyle kutluyor.


“Düşten Güzel, Hayalden Öte: Bozlu Art Project’in 10 Yılı”
Kitap

Yayınevi: Bozlu Sanat Yayınları
Hazırlayan: Özlem İnay Erten
Yayın Yönetmeni: Oğuz Erten
Çeviri: Selim Karlıtekin
Sayfa Sayısı: 310


Kitap Tanıtım Metninden:

“Bozlu Sanat Yayınları’ndan çıkan kitapların yanı sıra, düzenlenen sergilerle paralel gerçekleşen sanatçı konuşmaları, belgesel, katalog ve arşiv çalışmalarıyla vizyonunu sanatseverlerle paylaşan Bozlu Art Project, klasik, modern ve çağdaş sanatın önemli isimlerine açtığı sergiler ve tüm sanat faaliyetleriyle sanat dünyasında on yıl içinde kalıcı bir yer edinir. Düşten Güzel, Hayalden Öte: Bozlu Art Project’in 10 Yılı isimli kitap, on yıllık sürede gerçekleşen sergileri, yayınları, sanatçı konuşmalarını, panelleri, çocuk atölyelerini, kurumsal danışmanlıkları ve sosyal sorumluluk projelerini arşiv belgeleri ve fotoğraflar eşliğinde kapsamlı bir şekilde ele alıyor.”

Kitabı satın almak için contact@bozluartproject.com adresinden iletişime geçilebilir.

24 Şubat’a kadar Bozlu Art Project‘te devam edecek “Düşten Güzel, Hayalden Öte: Bozlu Art Project’in 10 Yılı” sergisi hakkında detaylı bilgi için bi_özet‘in ilgili haberi incelenebilir:

https://biozetdotcom.wpcomstaging.com/2023/12/22/bozlu-art-project-10-yilini-dusten-guzel-hayalden-ote-sergisi-ile-kutluyor/