(KTSM)’nin Yeni Sohbet Serisi: “Karaköy Portreleri”

Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM) ile Project Kültür iş birliğiyle hayata geçirilen “Karaköy Portreleri” podcast serisi başladı. Karaköy’ün tarih, kültür, sanat ve günlük yaşantısının aktarıldığı sohbet serisi, Project Kültür kurucusu Can Erol moderatörlüğünde gerçekleşiyor.

Can Erol moderatörlüğünde gerçekleştirilen sohbet serisinde tarih, edebiyat, gastronomi, zanaat, mimari, sanat gibi alanlarda iz bırakmış portreler üzerinden Karaköy konuşuluyor. Serinin ilk konukları, komşuluk kültüründen yola çıkarak Güllüoğlu’nun kurucusu Nadir Güllü ve Genel Müdürü Murat Güllü oldu. Markanın çıkış noktası, nesilden nesile kültür aktarımı, Karaköy’ün kent hafızası ve marka belleği açısından önemi ve dünyaya açılma yolundaki adımlar dinleyicilere aktarılıyor..

Serinin ikinci konuğu olarak yer alan gazeteci ve yayıncı Cem Erciyes“Karaköy benim için, her zaman sokaklarında gezmekten çok haz ettiğim tarihi bir alan. Kültürel bir maceranın, eğlencenin başlangıcı mutlaka Karaköy’dü,” diye belirterek, Karaköy’ün dününü ve bugününü kültür – sanat ekseninde dinleyiciyle paylaşıyor.

“Karaköy Portreleri” podcast serisi Spotify‘dan dinlenebilir.