Yapı Kataloğu 17-18 Mart’ta (Bomontiada)da!

Yapı Kataloğu, yapı sektörünü “Diyalog” başlığı altında 17 – 18 Mart 2023 tarihinde Yapı Kredi bomontiada’da düzenleyeceği etkinlik ile bir araya getirecek.


Yapı Kataloğu: “Diyalog”
Etkinlik

Tarih: 17 – 18 Mart 2023
Yer: Yapı Kredi Bomontiada, 4. Kat, Şişli / İstanbul
Katılım: Kayıt Gerekli


İki gün sürecek etkinlikte, katılımcı firma standları, panel oturumları, atölyeler, tasarım köşesi ve özel mimari proje seçkisi yer alacak. Etkinlik boyunca düzenlenecek rehberli turlar ile tüm ziyaretçiler; etkinlik alanında önceden belirlenen noktalara ve firma stantlarına uğrayarak daha detaylı bilgi alabilecek ve yetkililer ile doğrudan iletişim kurma fırsatı yakalayacak.

Etkinlikte şu ana kadar katılımcı olarak yer alması kesinleşen firmalar: Anıl Zemin Market, Assa Abloy, Burak Alüminyum, Çuhadaroğlu, DKM İnşaat, Dörken Sistem, Hager, IQ Aluminium Systems, Kalekim, Koçtaş, Medyasoft, Panasonic, Qubi Akustik, Schneider Electric, Stac Türkiye, Technoform, Teska Decorative Materials, Unigen.

İki gün sürecek etkinlikte birçok sektör profesyonelinin hem konuşmacı olarak yer alacağı panel oturumları, hem de yürütücülüğünü üstlendikleri özel atölyeler düzenlenecek. Panel oturumları ve atölyeler hakkında detaylara bağlantıdan ulaşılabilir.

Etkinlik kapsamında ayrıca “Özel Seçki Sergisi” yer alacak. 28. Altın Çekül Ödülleri 2022 ve Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2022 yarışmaları da “Yapı Kataloğu 50. Yıl Etkinlikleri” kapsamında yeniden sektörle buluşacak.

Etkinliğe kayıt olmak için: www.yapikatalogu.com