(Geberit)’ten Rimfree® Kanalsız Klozet…

Geberit Rimfree® klozet, mikrop, kir ve tortu oluşumunu özel geliştirilmiş kanalsız yapısıyla azaltıyor. Ürün, WhirlSpray özel yıkama teknolojisiyle su tüketimini de azaltarak çevreyi korumayı amaçlıyor.

Geberit‘in güncel teknolojilerle geliştirdiği Rimfree®, yıkama teknolojisi WhirlSpray ile su kaynaklarını korumayı amaçlıyor. Rimfree® klozetlerin özel sır KeraTect® teknolojisiyle desteklenmesi ise gözeneksiz ve pürüzsüz yüzeyiyle kolay temizlik vadediyor.

Estetik tasarımı ile her tip banyoya uyumlu tasarlanan Rimfree® kanalsız klozetler, işlevsel özellikleriyle de kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. İstenmeyen koku ve bakterileri kanalsız yapısıyla yok eden Rimfree®’nin WhirlSpray özel yıkama teknolojisi de standart yıkamaya oranla daha etkili ve ekonomik bir çalışma vadediyor. Sistem, rezervuardan gelen suyu klozetin iki tarafına dengeli bir şekilde dağıtıyor. 4,5 ya da 6 litre alternatifli su kullanımına sahip klozet, temizlikte kullanılan kimyasal madde oranını azaltarak çevreyi korumayı amaçlıyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.geberit.com.tr


Geberit
Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000’i bulan çalışanıyla 2021 yılında 3,46 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange’de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI’nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.