(Urbanwalks.ankara) Kent Yürüyüşleri “Atatürk Orman Çiftliği Rotası” ile Devam Ediyor!

Urbanwalks.ankara ve Ka Atölye iş birliğiyle düzenlenen Kent Yürüyüşleri, yeni sezonu “Atatürk Orman Çiftliği Rotası” ile açıyor.


“Kent Yürüyüşleri”
Atatürk Orman Çiftliği Rotası

Tarih: 18 Eylül 2022 Pazar
Saat: 15.00-17.30
Katılım: Ücretli
Kontenjan: 20 kişi
Rota: 2,98 km (Yaklaşık 2,5 saat + 1 mola – 9 durak)
Başlangıç ve Bitiş Noktası: Başkentray Gazi Durağı, Ankara


Urbanwalks.ankara Kent Yürüyüşleri‘nin yeni rotası Atatürk Orman Çiftliği‘nin günümüze kalan izleri, kuruluş hikayeleri ile; tarımsal, endüstriyel ve sosyal tarihin yansımaları yerinde görülebilecek.

Sorularınız için urbanwalksankara@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Yürüyüşten bir gün önceki akşam katılımcılara Urbanwalks.ankara ekibi tarafından yürüyüşe dair genel bilgilendirme e-postası gönderilecek.

Kayıt ve ayrıntılı bilgi için: https://www.kaatolye.shop/product-page/urbanwalks-ankara-aoc


Urbanwalks.ankara
Eylül 2020’de yaşadıkları kent Ankara ile temasta olmayı seven bir grup kent gezgininin oluşturmuş olduğu bir arayüzdür. Kentliyi; yaşadığı ve ister istemez kendisiyle birlikte şekillendirdiği yapılı çevreyi ayrıntılı bir biçimde tanımaya, yerinde deneyimlemeye davet eder ve kolektif bir sahiplenme bilinci oluşumuna katkı sunmayı amaçlar. Bu yolda kent yürüyüşleri, deneyim paketleri ve ortak çalışma grupları organize eder ve kentliler arasında fikir-deneyim etkileşiminin sürmesinde rol üstlenir.