(Döngüyü Tasarla Yarışma Serisi)’nin Düzenlediği “Çark Etkinlikleri” Devam Ediyor!

Döngüyü Tasarla yarışma serisinin 2022 yılı teması Yeniden Kullanımı Tasarla’nın düzenlediği “Çark Etkinlikleri” devam ediyor. 8 Nisan Cuma günü gerçekleşecek etkinlikte “Döngüsel Ekonomi/ Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik” konuşulacak.


“Çark Etkinlikleri”
Döngüsel Ekonomi/ Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik

Moderatör: Murad Ardaç
Konuşmacılar: Aylin Gezgüç, Berivan Mine Ferhanoğlu
Tarih: 8 Nisan 2022 Cuma
Saat: 20.00- 21.00
Yer: Çevrim içi, Zoom


8 Nisan 2022 saat 20.00’de Murad Ardaç’ın moderatörlüğünde, ARBOR Fayda Tasarımı Kurucusu Aylin Gezgüç ve Anlamlı İşler Kurucusu Berivan Mine Ferhanoğlu ile “Döngüsel Ekonomi/ Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik” başlıklı ikinci Çark Etkinliği gerçekleştirilecek.

Yarışma sürecinde hem yarışmacılara destek olmak hem de toplumun bu konular hakkında bilgi edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen “Çark Etkinlikleri”nin ilki 30 Mart 2022 günü WWF-Türkiye Plastik Projeleri Müdürü Tolga Yücel ve Alfred Wegener Enstitüsü’nde Akademisyen Mine Tekman‘ın katılımı ve İstanbul Rotary Kulübü‘nden Deniz Ergener’in moderatörlüğünde “Plastik Kirliliğinin Deniz Canlılarına Etkisi” konusuyla gerçekleşti. Etkinliğin kaydını Döngüyü Tasarla Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Zoom üzerinden yapılacak etkinliğe buradan kayıt yaptırılabilir. Yarışma ve Çark Etkinlikleri takvimi için Döngüyü Tasarla web sitesi ve sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Instagram: https://www.instagram.com/donguyutasarla/
Twitter: https://twitter.com/DonguyuTasarla
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/donguyutasarla/