(VitrA)’dan Yeni Banyo Koleksiyonu: “ArchiPlan”

VitrA, ArchiPlan

VitrA’nın her banyo planına uygun çeşitlendirilen yeni koleksiyonu “ArchiPlan”, seramik sağlık gereçleri ve aksesuarların yanı sıra mobilyadan oluşuyor. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan koleksiyon, özellikle dar banyolara sahip ev, otel, restoran, kafe ve bar gibi alanlar için alternatif sunuyor.

Lavabo çeşitliliğiyle dikkat çeken “ArchiPlan”, akıllı çözümlerle daha fazla saklama alanı yaratıyor. Kontrplak malzemeden üretilen banyo dolapları, estetik ve fonksiyonellikten ödün vermiyor. Form ve renk çeşitliliğinin yanı sıra, farklı genişlik ve derinlikteki modülleriyle de dikkat çeken koleksiyon, ebat seçenekleriyle de banyo tasarımına yeni bir boyut kazandırıyor. “ArchiPlan”, 28 cm derinlikte 60 ve 90 cm, 38 cm derinlikte ise 45 cm genişliğindeki ölçü alternatifleriyle dar banyolar için çözüm sunuyor..

Koleksiyonun geniş form, modül ve renk çeşitliliğiyle ön plana çıkan açık ve kapalı saklama alanları, siyah, bej (taupe) veya beyaz renk alternatifleriyle sıcak veya soğuk atmosfer oluşturulmasına yardımcı oluyor. Klozet ve lavaboyu 150 cm’lik modül üzerinde buluşturan özel kompakt tasarım, rezervuarı da mobilya içine saklayarak yalın bir görüntü sunuyor.

VitrA‘nın yeni koleksiyonu hakkında ayrıntılı bilgi için web sayfası ziyaret edilebilir.