(Panasonic Life Solutions Türkiye)’nin Yeni Aydınlatma Kontrolü: “Viko Analog Zaman Saati”

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Panasonic Life Solutions Türkiye; Viko markalı “Analog Zaman Saati” ile fotosel gibi sensörlere ihtiyaç duymadan ve istenen zamanda aydınlatma sistemlerini uzaktan kontrol etme imkânı sunuyor.

Bahçe sulaması gibi tarımsal faaliyetler, sokak aydınlatmaları, reklam panolarının ve alışveriş merkezlerinin aydınlatılması alanlarında kullanılan “Viko Analog Zaman Saatleri”; zamanı programlayarak istenilen saatte aydınlatma sistemi kontrolü sağlıyor. Ürün herhangi bir sensöre ihtiyaç duymadan, belirlenen zaman aralıklarında aydınlatma sistemlerini uzaktan kontrol etmeyi sunuyor.

Ayarlanan programa göre bir sistemi veya cihazın devreye girip çıkmasını sağlayan kumanda elemanlarına sahip “Viko Analog Zaman Saatleri”, bu özellikleri sayesinde gereksiz enerji harcamalarını ortadan kaldırıyor. Ayrıca sahip olduğu 100 saat rezerv süresi özelliğiyle üründe tarih ve saat ayarı herhangi bir enerji kesintisinden etkilenmiyor. Böylece önceden yapılan program, sistemde bozulmadan sorunsuz çalışmaya devam ediyor.


Panasonic Life Solutions Türkiye
Panasonic Life Solutions Türkiye, İstanbul’da yer alan endüstriyel tesislerinde faaliyet göstermekte olup, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği sağlayan yenilikçi ürün ve çözümlerini dünya pazarlarına ulaştırmayı ve İnsan odaklı yaklaşımlarla daha iyi ve konforlu bir yaşam sunmayı hedeflemektedir. 2014 yılında gerçekleştirdiği yatırımla birlikte, sektörünün lider ve Super Brand statüsüne sahip markası VİKO’yu da bünyesinde bulunduran Panasonic Life Solutions Türkiye, 60’tan fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile markalarını dünya pazarlarında temsil etmekte ve Türkiye’deki sektör liderliğini sürdürmektedir.

Panasonic Life Solutions Türkiye’nin ürün gamı içerisinde; Elektrik Anahtar ve Prizleri, Grup Prizler, Aksesuarlar, Alçak Gerilim Şalt Ürünleri, Sigorta Kutuları, Elektronik Elektrik Sayaçları, Otomatik Sayaç Okuma Sistemleri, Akıllı Ev ve Bina Otomasyon Sistemleri, LED Aydınlatma Ürünleri, Profesyonel El Aletleri, Güneş Enerjisi Panelleri, Güvenlik Kamera Sistemleri ve Yangın Algılama Sistemleri yer almaktadır.