(Nippon Paint)’in KENT GALERİLERİ Sergisi Mimarları YENİLİKÇİ Ürünlerle Buluşturdu!

Nippon Paint, Kent Galerileri Sergisi Nippon Paint, Kent Galerileri Sergisi

Nippon Paint’in, teknolojik gücü, inovatif yaklaşımı ve insan odağı ile geliştirdiği ürünleriyle hazırladığı enstelasyon sergisi “Kent Galerileri” 6-12 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul, Beyoğlu’nda yer alan Tomtom Kırmızı’da ilk önce mimarlarla sonra ise renklere, dekorasyona, mimari yapılara ve tasarımlara ilgisi olan herkesle buluştu. 

Yaşam alanlarına ve şehirlere değer katmayı amaçlayan, “Özgün Tasarımların Destekleyici Gücü” Nippon Paint, daha önce İzmir, Antalya ve Ankara’da hayata geçirdiği Kent Galerileri sergisini 06 Eylül tarihinde İstanbul Tomtom Kırmızı’ya taşıyarak 4 gün boyunca mimarları ağırladı. 140 yıllık tecrübeyle geliştirilen Nippon Paint ürünlerinin uygulandığı çeşitli enstalasyonların yer aldığı galeri buluşmasında katılımcılar ürünleri yakından inceleme fırsatı buldu. 11-12 Eylül tarihlerinde ise sergi ilgilenen herkesin ziyaretine açıldı.

Serginin konsept tasarımını, Nippon Paint’in Türkiye’de sponsor olduğu ve genç tasarımcı, mimar ve öğrencilere yönelik düzenlenen Asya’nın en önemli tasarım ödüllerinden Asia Young Designer Awards’ın (AYDA) jüri üyelerinden Renda Helin Çilalioğlu Çizer, Nippon Paint’in felsefesinden ilham alarak gerçekleştirdi. 

Yenilikçi çözümlerle yaşam alanlarının deneyimini yükseltmeyi hedefleyen Nippon Paint’in geliştirdiği inovatif, çevre dostu özel ürünler de sergide yer aldı. Nippon Paint’in, Sağlıklı Boyalar, İç Cephe Boyaları, Dış Cephe Boyaları, Özel Efektli Boyalar, Fonksiyonel Boyalar ve Ahşap Boyaları gibi 6 farklı kategoride çeşitli ürünleri ziyaretçilerin incelemesine sunuldu. Bu ürünler arasında çevreye ve sağlığa duyarlı Türkiye’de GreenGuard Gold sertifikası alan ilk ve tek boya ürünü Minoa Premium Serisi, boyandığı yüzeylere sedef görünümü veren, saten dokulu dekoratif boya Duchesse Satin ve mekanlara zarif bir dokunuşu “tam siyah” rengiyle getiren iç cephe boyası Code Black ve daha pek çok ürün serginin dikkat çeken inovatif ürünleri oldu.

Nippon Paint tarafından hazırlanan Kent Galerileri sergisi ve sergi kapsamında mimarlar ile buluşan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.