(ARCHITECT@WORK), İstanbul’da 3. KEZ Mimar, İç Mimar ve Yapı Uzmanlarını Ağırladı!

23 Kasım Cuma ve 24 Kasım Cumartesi tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, 2061 mimar, iç mimar, tasarımcı ve yapı uzmanı 250’den fazla yenilikçi ürünle tanışma şansı yakaladı.

Creative Fo(u)r adlı dört Belçikalı iç mimar tarafından tasarlanan, 15 farklı ülkede ve 26 şehirde düzenlenen ARCHITECT@WORK 3. kez İstanbulda düzenlendi. 

Tema: Ahşap & Mimari

Mimari ve tasarım alanlarında birçok trende ışık tutarak alanında en saygın ihtisas fuarlarından biri haline gelen ARCHITECT@WORK İstanbul’un bu seneki teması “Ahşap & Mimari”, Material District’in “Wonders of Wood” adlı malzeme sergisi, World Architects’in proje sergisi, DAPh’ın fotoğraf sergisi, Bilgi Üniversitesi final projeleri ve ünlü mimar konuşmacıların seminerleri ile desteklendi.

Seminerler

Arjan Dingsté (UN Studio), Ayça Kadıoğlu (Ayça Kadıoğlu Mimarlık), Ayşe Hasol Erktin (Has Mimarlık), Bahadır Kul (Bahadır Kul Mimarlık), Kerem Piker (Kerem Piker Mimarlık) ve Nevzat Sayın (NSMH) gibi isimlerin yer aldığı seminerler yoğun ilgi gördü.

bi_özet’in ARCHITECT@WORK İstanbul etkinliğinde en çok dikkat çeken ürünleri ve stantları derlediği habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bir sonraki ARCHITECT@WORK İstanbul 1-2 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlenecektir.