(Guardian Glass)’tan YENİ Güneş Kontrol Camı: Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 63

Guardian Glass Europe, doğal gri görünümlü ve üstün performanslı çift gümüş kaplamalı güneş kontrol camını piyasaya sürüyor.

Guardian Glass, yeni doğal gri görünümlü çift gümüş kaplamalı güneş kontrol camının tanıtımını yaptı. Yeni Guardian SunGuard® SuperNeutral™ (SN) 63, cam cephe ve pencerelerdeki en son mimari trendlere cevap vermekle kalmıyor aynı zamanda geniş bir performans artışı da sunuyor. Bu performans özellikleri, SunGuard SN 63’ü çift ve üçlü yalıtım camında ve cam kaplama yüzeyleri için ideal seçim haline getiriyor:

  • Yüksek ışık geçirgenliği (çift yalıtımlı cam ünitesinde (IGU)* %63 ve üçlü yalıtım camında* %56),
  • Mükemmel ısı yalıtımı (Ug değeri = çift yalıtımlı cam ünitesinde 1,0 W/M2K ve üçlü yalıtım camında 0,5 W/M2K),
  • Mükemmel solar kontrol (çift yalıtımlı cam ünitesinde %33 ve üçlü yalıtım camında %30)
  • Çok düşük dış yansıma (çift yalıtımlı cam ünitesinde %12 ve üçlü yalıtım camında %14)
  • Nötr ve düşük iç yansıma (çift yalıtımlı cam ünitesinde %16 ve üçlü yalıtım camında %19)

Guardian Glass Europe Ürün Müdürü Nicolas Gouzou: “İç mekan projelerinde, gri renk çok uzun zamandır kasvetli ve iç karartıcı olarak düşünülmüyor. Evler, ofisler ve kamu binalarında artık çok yönlü bir renk olan grinin modaya uygun şekilde kullanımına sıkça rastlıyoruz. Avrupa’daki dış cephe projelerinde de bu trend devam ediyor. Mimarlar, hafif yeşil tonlu cam cephe görünüşünden uzaklaşıp binaya sofistike ve klas bir hava ve görünüş veren doğal gri görünümlü cam çözümlerine yöneliyorlar.”

Tasarım ve mimarlık sektöründeki eğilimleri yakından takip eden Guardian Glass’ın, büyümekte olan bu trende eksiksiz olarak cevap veren bir ürün geliştirdiğini dile getiren Nicolas Gouzou sözlerine şöyle devam ediyor: “Ürünün görünümüne ilaveten performansını geliştirerek çeşitli faydaları aynı anda sunan bir ürün geliştirdik, bu sayede mimarlar binanın dış cephesinin çevre ve iklim koşullarına uyumunu tam olarak gerçekleştirip bina sakinlerine en ideal konforu sunabilecekler.”

SunGuard SN 63’ün temperlenen ve temperlenmeyen modelleri bulunuyor. Guardian Glass, SunGuard kaplamalı güneş kontrol camları ürün çeşitliliğini devamlı olarak geliştirip mimar ve tasarımcıların yenilikçi taleplerini karşılamaya devam ediyor. 23-26 Ekim’de Düsseldorf, Almanya’da gerçekleşecek olan Glasstec Fuarı’nda ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanan Guardian Glass, Salon 10’da yer alacak olan A24 numaralı stantında yeni ürünlerinin tanıtımını da gerçekleştirecek.

(*) Belirtilen performans değerleri 1 adet çift yalıtımlı cam ünitesinde: 6 mm SunGuard SN 63 (2. yüzey kaplaması) çift yalıtımlı camı(IGU) – 16 mm boşluk %90 Argon – 4 mm düz cam; 1 adet uçlu yalıtım camında: 8 mm SunGuard SN63 (2. yüzey kaplaması) üçlü IGU – 16 mm boşluk %90 Argon – 4 mm düz cam – 16 mm boşluk %90 Argon – ClimaGuard Premium2 44.2 (5.yüzey kaplaması) için geçerlidir. Ürünler temsili olup üretim toleranslarına bağlı olarak değişikliklere tabidir.