(Yurtbay Seramik)’ten Modern ve Uyumlu bir İkili: Lorem & Larix

Beyaz ve lacivert renk seçeneğiyle Yurtbay Seramik’ten yeni bir seri; Lorem… Yapısındaki dekoratif motiflerle bulunduğu atmosferlere dinamizm kazandıran Lorem serisi, 30×90 ebatlarla kullanımı mümkün. Kendisinden emin ve estetik duruşuyla yaşam alanlarına canlılık kazandırarak modernize dokunuşlarda bulunacak, yeni bir bakış açısı kazandıracak.

Larix serisinin ise Vintage yapısıyla daha klasik görünüm elde etmek, eskiyle yeniyi aynı potada eritmek isteyenlerin tercihi. Bone, kahve, füme ve fildişi olmak üzere toplamda 4 farklı renk seçeneği ve 20×120 alışılmışın dışında ebatlarıyla bulunduğu mekanlara doğal bir yaşamla birlikte ferah bir alan sunuyor.

Lorem ve Larix serisi aynı mekanda buluştu ve geçmişten geleceğe bir yolculuk da başlamış oldu. Lorem serisinin dekoratif motifleri ve Larix serisinin vintage yapısı sayesinde yaşam alanları artık daha klasik, artık daha modern. Her iki hissi da tek bir yerde yaşamak isteyenlerin tercihi Lorem ve Larix, sizleri özgür dünyalarla buluşturacak.

Detaylı bilgi için: www.yurtbay.com.tr