(Ateco)’dan YENİ NESİL Karo Halılar…

Kullanım alanları ve avantajlarıyla oldukça geniş bir yelpazede kullanılan karo halılar, yaşam alanlarını farklı bir derinlikle buluşturuyor. Montaj kolaylığı sayesinde de tasarımcıların tercihi olan karo halılar, yüksek desen seçeneği sayesinde zeminleri kişiselleştirmenin adı oluyor. Ateco Zemin Malzemeleri, sınırsız ürün çeşidiyle yaşam alanlarında standartları değiştiriyor.

Karo halının kalitesini belirleyen en önemli unsurun iplik olduğunun farkındalığıyla Ateco, kullanılacak alana göre tasarladığı karo halılarıyla tasarımcıların tercihi oluyor. Alana göre seçilen halının hav yüksekliğinin önemli olduğunun altını çizen Ateco, yaşam alanlarını konforla buluşturuyor. Ürünlerinin çoğunda Polyamid (PA)iplik kullanan Ateco, yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olan karo halılarıyla leke ve kirlerin kolaylıkla temizlenmesine olanak tanıyor. Karo halılar ayrıca az ya da yoğun trafiğe sahip her türlü kullanım alanı için uygunluğuyla da göze çarpıyor.

Karo halı döşerken; doğru karo halı modelinin ve ölçüsünün belirlenmesinin, zeminin düzgün olmasının, zemindeki farklılıkların düzeltilmesinin, zemine yapıştırıcı sürülmesinin ve karo halıların yerleştirme düzeninin önemli kriterler olduğunun altını çizen Ateco, ISG sertifikalı kendi bünyesindeki uygulama personelleriyle bu hizmeti eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor.


Ateco Zemin Malzemeleri:
2008 yılında “alüminyum paspas” üretmek üzere kurulmuş, inovatif ürünler üretmeyi ve geliştirmeyi kendisine ilke edinmiştir. 2009 yılında Avrupa’nın önde gelen halı üreticisi Burmatex ile distrübitörlük sözleşmesi imzalayarak ürün gamına karo halıları da eklemiş ve sektördeki tedarik zincirini genişletmiştir. ATECO ZEMİN MALZEMELERİ; üretici, ithalatçı ve uygulamacı yönleriyle birden fazla firma kimliğine sahip bir yapıya sahiptir. Sahip olduğu bu özelliklerine bağlı olarak paspas sistemleri, zemin döşeme ve ofis mobilyalarında kendisine ulaşan ihtiyaç ve istemlerde, iş geliştirmedeki tecrübesiyle çok yönlü ve kapsamlı çözümler üretebilmekte ve bu çözümleri projelendirerek sunabilme tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir. Ateco Zemin Malzemeleri; Kültür, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, konaklama, dinlenme tesisleri, ofis vb. ortamlar ve yapılar için tedarik eden ve uygulayan bir firmadır.