Sade ve Güçlü bir İddia: İkaros Yatak Odası

İder Mobilya, ‘Stilinizi seçin, farkınızı yaratın’ mottosuyla hayat verdiği tasarımlarla yatak odalarınızı özgün kılmaya hazırlanıyor. Retro çizgisi ve kreatif tasarımıyla dikkat çeken İkaros Yatak Odası ile yaşam alanlarına özel bir imza bırakıyor.

İncelikle düşünülmüş dokunuşlarla özel hissettirecek detaylara imza atan İkaros, yatak odalarında dingin bir atmosferin kapılarını aralıyor. Açık meşe ve cam kırığı renk kombinasyonu ile yumuşak bir renk kartelası yaratan İkaros Yatak Odası, minimal tavrıyla da dingin havasını tamamlıyor.

İkaros Yatak Odası, zarif formdaki ahşap ayakları, özenle tasarlanmış kulpları ve ahşabın yalın dokusunun hayat verdiği dış yüzeyiyle farkını ortaya koyuyor. İncelikle düşünülmüş detaylarının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Sahip olduğu komodin, travers ve şifonyer ile geniş depolama alanı sunarken sürgü kapaklı dolabı ile de tüm ihtiyaçlarınızı en kolay şekilde karşılayabilmenizi sağlıyor. Sadeliğin içine gizlenmiş ihtişamıyla özel bir deneyim fırsatı sunan İkaros Yatak Odası, retro formlarının günümüze uyarlanmış en gösterişli haliyle yatak odanızdaki yerini alıyor.

Detaylı bilgi için: www.idermobilya.com.tr