(BTM) Architect@Work’te…

Türkiye’de yalıtım sektörünün öncüsü BTM, 3-4 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Architect@Work Fuarı’na katılacak.

BTM, bu yıl “Mimari & Işık” temasıyla düzenlenecek olan ve her ürünün sergilenemediği, jürinin onayladığı inovatif, yenilikçi, çağdaş ve çevreci özellikleri ile öne çıkan ürünlerin sergilendiği Architect@work Fuarı’na Optigreen Yeşil Çatı Sistemi, Bituproof, Alfahibrit Şeffaf ürünlerini mimarların beğenisine sunacak. İstanbul Fuar Merkezi’nde 3-4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Architect@work Fuarı iki gün boyunca dünyanın her yerinden profesyonel ziyaretçilere açık olacak.

DAHA ÇEVRECİ BİR DÜNYA İÇİN BTM OPTIGREEN

İnsanlara doğrudan ve dolaylı olarak birçok fayda sağlayan çatıların yeşillendirilmesi, bahçe çatıların oluşturulması, daha iyi ve düzenli bir çevre, yaşanılası mekanlar BTM Optigreen ile gerçeğe dönüşüyor. BTM Optigreen Yeşil Çatı sistemi sayesinde yaşadığımız binalar suyun yıpratıcı etkilerinden korunurken çatı ve yalıtım katmanlarına ulaşan sular güvenle uzaklaştırılıyor. Çatı yeşillendirmesinde kullanılan bitki örtüsü etkin drenaj sayesinde, su azlığı veya aşırı su birikmesinden dolayı zarar görmüyor. Doğayı yaşadığı mekanlara katmak isteyen, gelecek nesillere kirlenmemiş, yıpranmamış, yeşili daha çok bir çevre bırakmak isteyenler BTM Optigreen yeşil çatı sistemini tercih ediyor.

YILIN SU YALITIM ÜRÜNÜ SEÇİLDİ

Orkun Ürkmez

Yalıtım dergisinin düzenlediği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nde ‘Yılın Su Yalıtım Ürünü’ ödülünü kazanan BTM BituProof da Architect@work Fuarı’nda sergilenecek. BTM BituProof Sistemi’nin, yapılaşmanın yoğun olduğu kent merkezlerinde bitişik nizam vaziyette yapılacak yapıların temellerinde ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak yeniden yapılacak binaların temellerinde su yalıtımını pratik, güvenli, uzun ömürlü ve ekonomik bir şekilde çözmek için tasarlandığını belirten BTM Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Ürkmez, “BTM BituProof Sistemi bitişik nizam yapıların bulunduğu kesimlerde temel çukuru dik olarak açıldığı ve su yalıtım membranlarının yapıştırılacağı uygun yüzey elde edilmesi gerektiği için dıştan bohçalama sistemlerine göre daha komplike” dedi. BTM BituProof Sistemi’nin tasarruflu olmasının yanı sıra uygulama kolaylığı bakımından da avantaj sağladığını dile getiren Ürkmez, “Üzerine dökülen taze temel radye ve perde betonuna kendiliğinden yapışır. koruma betonuna gerek kalmaz. BituProof uygulandıktan sonra üzerine temel çelik donatısı döşenir ve beton üzerine doğrudan dökülebilir” diye konuştu.

YALITIM YAPMAK ÇOK KOLAY

‘Soğuk havalarda yalıtım yapılmaz, işler durur’ anlayışını değiştiren BTMSEAL Alfa Hibrit de BTM’nin fuarda sergileyeceği üçüncü ürün olacak. Yeni Nesil Su Yalıtım Malzemesi BTMSEAL Alfa Hibrit ile artık -5 derecede bile, nemli, hatta ıslak yüzeylere yalıtım yapılabiliyor. BTMSEAL Alfa Hibrit ile halihazırda devam eden su yalıtım çalışmalarının, soğuk hava şartlarından ve yağmurdan dolayı uygulanmasının mümkün olmadığı durumlarda şantiyelerdeki olası iş günü kaybını önleyebilirsiniz. BTMSEAL Alfa Hibrit diğer pek çok yalıtım malzemesi ile yüksek uyum sağlayarak, yalıtım işlerinin devamını sağlıyor; şantiyelerde soğuk ve yağmurdan kaynaklanan bekleme sürelerini ortadan kaldırıyor.