(KYK Yapı Kimyasalları)’ndan MegaZemin Epoksi Zemin Sistemleri

KYK Yapı Kimyasalları, sektördeki yapısal problemlere doğru ürün ve doğru uygulama kombinasyonu ile çözümler sunuyor. Ürün gamında bulunan 116 farklı ürün ile sunduğu sistem çözümleri arasında eklenen MegaZemin Epoksi Zemin Sistemleri, endüstriyel zeminlerde yüksek mekanik ve kimyasal dayanım sağlıyor.

Farklı ürün kombinasyonları ile farklı sistem alternatifleri sunan MegaZemin Epoksi Zemin Sistemleri, uygulama alanının ihtiyaçlarına ve zeminin yapısına göre doğru planlandığı sürece kalıcı çözümler sunmaktadır.

Birçok endüstriyel zemin için hayati öneme sahip sıvı geçirimsizlik, kaymazlık, tozumazlık, mekanik ve kimyasal dayanım beklentilerini fazlasıyla karşılayan epoksi zemin sistemleri; estetik, pürüzsüz görüntüsü ve temizlik kolaylığı ile de küçük işletmelerden büyük üretim tesislerine kadar birçok alanda tercih edilmektedir.

MegaZemin Epoksi Zemin Sistemleri, endüstriyel üretimlerin yapıldığı zeminlerde, alkali ortamlara, seyreltik asitlere, bitkisel ve hayvansal yağlara, güçlü kimyasal içerikli temizlik maddelerine, atık sulara üstün dayanım gösterir. Yoğun araç ve yaya trafiğine maruz kalan otoparklarda, yüksek aşınma direncinin görüldüğü hangar, depo gibi zeminlerde, petrol, benzin, jet yakıtı gibi birçok maddeye üstün dayanım gösterdiği gibi yüksek aşınma direnci ile mekanik zorlanmalara, aşınmalara mükemmel direnç gösterir.

1 mm ile 15 mm kalınlık aralığında, çeşitli renk seçenekleri ile isteğe göre düz parlak veya tekstürlü uygulanabilen, işlevsel özellikteki MegaZemin Epoksi Zemin Kaplama Sistemleri:

  1. Kendiliğinden Yayılan (Self Levelling) Epoksi Zemin Kaplama
  2. Portakal Kabuğu Desenli (Tekstürlü) Epoksi Zemin Kaplama
  3. Çok Katlı (Multilayer) Epoksi Zemin Kaplama
  4. Epoksi Harç (Mortar) Zemin Kaplama

Yıllar içerisinde performansını kanıtlamış olan epoksi zemin sistemleri; hastane, fabrika, alışveriş merkezi, depo, otopark gibi endüstriyel ve ticari mekânların yanı sıra değişen mimari anlayışın beklentilerini karşılaması sebebiyle ve sunduğu estetik görünümüyle evlerde de tercih edilmeye başlandı.