(Lidya Grup), 2017’de dolar bazında %25 BÜYÜME hedefledi!

Geçtiğimiz yıl yaşanan olumsuzluklara rağmen 2016 yılını makine satışlarında %50 büyümeyle kapatan Lidya Grup, 2017 yılında dolar bazında %25 büyüme hedefledi. Teknolojisiyle baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson ve Efi markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup, müşterilerini kendi finansman modeliyle destekleyerek, yatırımların önünü açmaya devam ediyor.

Ekonomide, rakamlar kadar psikolojinin de etkili olduğunu kaydeden Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz,  şunları söyledi:

“İşin içinde insan varsa, psikoloji de var. Bir bilim insanını düşünün, yüzlerce denemeden sonra bir keşif yapabiliyor, eğer bir vazgeçse o buluş gerçekleşemez. Şartlar ne olursa olsun, pazar hiçbir zaman sıfır olmayacaktır. Bu bakış açısıyla biz, daima bardağın dolu tarafına bakarak çalışıyoruz. Çalışmalarımızı, büyümeye odaklı planlıyoruz. Ülkemizin ciddi bir potansiyeli ve yüksek bir büyüme istediği bulunuyor. Lidya olarak, müşterilerinize klasik bir distribütör olmak yerine çözüm ortağı olarak yaklaşıp, kendi finansman modelimizle destek vermeyi sürdürerek, yatırımların önünü açıyoruz” diye konuştu.

lidya-grup-2

Büyümenin anahtarı, inanmak ve çok çalışmaktır

Türkiye’nin büyümeye ihtiyacı olduğunu ifade eden Lidya Grup Yönetim Kurulu Danışmanı Rıza Başoğlu, şunları kaydetti:

Mevcut değişkenler ve güncel konular ne olursa olsun, ülkemizin daima büyümeye ihtiyacı bulunuyor. Büyümenin 2 önemli anahtarını  ise, inanmak ve çok çalışmak oluşturuyor. Genç, dinamik ve risk alabilen müteşebbis bir ruha sahip olmamızı, büyük bir avantaj olarak görmekteyiz. Dünyada da kaynaklar her geçen gün azalıyor ve rekabet hızla artıyor. Bu şartlar altında, global pazarlarda etkili olabilmemiz için iş sürecimizin her noktasında,  kaliteye ve verimli çalışmaya odaklanmalıyız. Ekonomideki global olumsuz yansımaları da, ancak bu şekilde aşabiliriz” şeklinde konuştu.