(Gaggenau)’nun YENİ İndüksiyon Ocakları Ocak’tan İtibaren Satışta!

Gaggenau’nun yeni indüksiyon ocakları profesyonelliği mutfağınıza taşıyor. Entegre havalandırma sistemine sahip esnek kullanımlı Gaggenau indüksiyon ocakları otomatik fonksiyonuyla yemek pişirirken temiz bir ortam ve daha fazla yaratıcılık sağlıyor.

Gaggenau’nun esnek kullanıma sahip indüksiyon ocakları, az enerji sarfiyatı ile erişilmez dakiklik, hız ve rahat yemek deneyimi sunuyor. Otomatik kontrollü entegre havalandırma sistemi sayesinde yemek yapmak şimdi daha da kolaylaşıyor. Hırslı aşçılar, havalandırma ayarına gerek kalmadan kendilerini tümüyle yemek yapmaya odaklayabilir. Bu yenilik, birçok avantajı sadece tek bir üründe toplarken, aynı zamanda her türlü konforu da yanında getiriyor. Entegre havalandırma sistemine sahip esnek kullanım sunan indüksiyon ocakları Ocak 2017’dan itibaren satışa sunuluyor.

Esnek kullanımlı indüksiyon ocaklarıyla profesyonel aşçılar gibi yemek yapmak, kızartma yapmak ve pişme dakikasına kadar ayarlanabilen yemekler pişirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Entegre havalandırma sistemi, pişirme ortamında oluşan yemek buharlarını direkt emerek ortadan kaldırıyor. Özellikle yemek buharı miktarına göre kendiliğinden ayarlanan otomatik fonksiyon büyük konfor sunuyor.

Sessiz ve etkili

Havalandırma sistemi aşırı derece sessiz çalışıyor; hem devridaim hem de dışarıya aktarım tesisatı olarak kullanılabiliyor. Güçlü ve enerji tasarruflu bir motoru, optimum bir havalandırma sistemiyle bir araya getirirken, aynı zamanda yüksek derece etkili aktif kömür filtresiyle % 85 koku azalımı sağlıyor. Avantajları ve kolaylıklarıyla otomatik havalandırma sistemi, sürekli temiz hava sunarak yemek pişirmeye daha fazla zaman ve yaratıcılık kazandırıyor.

Profesyonel yemek pişirme deneyimi

Esnek kullanım fonksiyonu tekil pişirme bölümlerini bir araya getiriyor ve büyük pişirme kaplarının bu esnek yüzeyde kullanılmasına imkan veriyor. Profesyonel aşçı fonksiyonu ise kızartma, haşlama ve sos yaparken ideal bir kullanım sunuyor. Profesyonel aşçı fonksiyonu ile ocak yüzeyi önceden üç farklı sıcaklık bölgesine ayarlanabilir ve pişirme kaplarının yerleri tıpkı profesyonel mutfaklarda olduğu gibi, az pişirme için veya pişirmeye devam etmek üzere kaydırılarak değiştirilebiliyor.

Yüksek derece işlevsellik ve esneklik

Bu yeni nesil ocaklar, güçlü ön kızarma için booster veya hızlı ısıtma için gücünü kısa bir sürede 3700 W’ye kadar çıkarabilen birçok fonksiyonu bir arada sunuyor. Ocak, sıcak tutma fonksiyonunun yanı sıra sıcaklık göstergeli pişirme sensörü ve kızartılan yemeğin sıcaklığını sabit tutarak yanmasını engelleyen kızartma sensörüne de sahip.

Sezgisel ve kolay kullanım

Tüm fonksiyonların kolay, sezgisel ayarı ve kontrolü, çıkarılabilir mıknatıslı Twist-Pad kullanım sistemi ile yapılıyor. Twist-Pad temizlik amaçlı veya çocukların kullanmasını engellemek için kolayca yerinden çıkarılabiliyor. Gaggenau’nun sade tasarımına uygun olan bu karakteristik mıknatıslı Twist-Pad, özel aksesuar olarak siyah renkte temin edilebiliyor.

Her mutfak planlaması için mükemmel çözüm

İndüksiyon ocakları 80 cm genişliğinde ve paslanmaz çelik çerçeveli veya çerçevesiz olarak temin edilebiliyor, yüzeye hemzemin veya oturtmalı olarak monte edilebiliyor. Ocağın montajı kolay ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor. Gaggenau, mutfak planlaması yapılırken ev mutfaklarında profesyonel yemek pişirme seçeneklerini, yüksek verimli bu yenilikçi çözümüyle zenginleştirmeye devam ediyor. Entegre havalandırmalı esnek kullanımlı yeni indüksiyon ocakları Ocak 2017’den itibaren tüm Gaggenau satış noktalarından temin edebilirsiniz.


Gaggenau
Üstün kaliteli ev aletleri üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan, ürünleri ile ev mutfaklarında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 1683 yılına kadar uzanan geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih’in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor.

Farkın adı Gaggenau.

Detaylı bilgi için: www.gaggenau.com