CAMIN İNOVATİF KULLANIMI Mimaride Sınırları Zorlayacak!

Şişecam Düzcam, mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişme ve trendleri paylaştığı ‘Camdan Yansımalar’ adlı konferans dizisinin dördüncüsünü 17 Mayıs 2016 tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenliyor. “Camdan Yansımalar 04 – Mimaride Sınırları Zorlamak” adlı konferansta, ulusal ve uluslararası alanda önemli projelere imza atan ünlü mimar ve mühendisler camın mimaride inovatif kullanımını katılımcılara aktaracak.

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Şişecam Düzcam, 2013 yılında ilkini gerçekleştirdiği ve sektör profesyonelleri tarafından büyük ilgi gören Camdan Yansımalar Konferansı’nın dördüncüsünü düzenliyor. 17 Mayıs 2016 Salı günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek olan “Mimaride Sınırları Zorlamak” konulu konferansta ünlü mimar ve mühendisler mimaride camın kullanımını örnekleriyle birlikte katılımcılarla paylaşacak.06-2

Avrupa’nın 2’nci, dünyanın ise 5’inci büyük düzcam üreticisi olan Şişecam Düzcam’ın, ünlü mimar ve tasarımcıları sektör temsilcileriyle bir araya getireceği konferans saat 14.00’de başlayacak. Açılış konuşması Şişecam Düzcam Pazarlama Grup Müdürü Ebru Şapoğlu tarafından yapılacak olan konferansa, Cephe Danışmanı Graham Dodd, Mimar Durmuş Dilekçi, Mimar Alexis Şanal ve Yüksek Mimar Murat Aksu konuşmacı olarak katılacak.

Ayrıca konferansta, Şişecam Düzcam’ın yüksek ışık geçirgenliği ve düşük yansıtma özelliğine sahip; yazın güneş ısısı girişini kontrol ederek soğutma giderlerini, kışın da ısıyı içeride tutarak ısıtma giderlerini azaltan ve emniyet ihtiyacını karşılayan yeni ürünü Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 71/43 ürününün lansmanı gerçekleşecek.1462446327_Gorsel_1

Etkinlik ve konuşmacılar hakkında detaylı bilgi için: www.yemetkinlik.com/camdanyansimalar04


Şişecam Düzcam Hakkında

Cam sektörünün global oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük iki üreticisinden biri konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurtdışında ise Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan ve Mısır olmak üzere toplam 9 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, Avrupa’da 2’nci, dünyada ise 5’inci büyük düzcam üreticisidir.

“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”, “güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Detaylı bilgi için www.sisecamduzcam.com