Tufan Arkayın & Tamer Aksüt MİMARİ PROJE SERGİSİ 30 Mart’ ta açılıyor..

İzmir Serbest Mimarlar Derneği (İzmir SMD) ve Koleksiyon Mobilya’nın uzun soluklu ortak çalışması “Koleksiyon / İzmir SMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinin ondokuzuncusu EKOADM MİMARLIK / TAMER AKSÜT ve ARKAYIN MİMARLIK / TUFAN ARKAYIN mimari proje sergisi 30 Mart 2016 Çarşamba günü Koleksiyon İzmir Merkezinde açılıyor.


 

Sergi Açılışı: 30 Mart Çarşamba, 18.30 – 21.00

Yer: Koleksiyon İzmir Merkezi,  Mithatpaşa Cad. No: 142/A

Tel: 0232 482 20 01

Sergi  30 Mart 2016 – 19 Mayıs 2016 tarihleri arasında gezilebilir.


 

TAMER AKSÜT HAKKINDA

1965’de İzmir’de doğdu. İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi’nden Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. İstanbul ve İzmir’deki profesyonel uygulamaları 25 yılı aşkın bir arka planı içermektedir.

1993’de ortaklık olarak Tekton Mimarlık Hizmetleri’ni kurdu. 2008’e kadar kendi atölyesi ile mimarlık, uygulama ve dekorasyon hizmetlerini sürdürdü. 2009’da mimari alanda yeni, farklı işler üretmek üzere EKOADM – Ekolojik Yapılar Mimarlık’ı kurdu. Doğa öncelikli, insani ölçekte, geleneksel dokuda çalışmalar ana hedefi olmak üzere, ön imalatlı, taşınabilir sistemler üretmekte, inşaat ve taahhüt uygulamaları, konut ve ticari projeler, iç mekan proje ve uygulamalarına devam etmektedir.İzmir Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak proje eğitimi vermektedir. Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyesidir. Kısa yazılar yazmakta, suluboya ve organik boyalar ile desen çalışmaları yapmaktadır.

Tamer Aksüt
Tamer Aksüt

TUFAN ARKAYIN HAKKINDA 

1955’de İzmir’de doğdu. 1980 yılında Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdi. Mimarlığın yanı sıra karikatür çizmeyi kendine hobi edindi. Birçok dergi ve yayın organında karikatürleri yer aldı. Yurtiçi ve yurtdışı yarışmalara katıldı. Bunlardan birçok ödül kazandı. Resim ve heykel çalışmaları olup, fotoğraf sergileri de açmaktadır.

Halen İzmir’de Serbest Mimar olarak kendi bürosunda çalışmalarına devam etmektedir.

Tasarımını yaptığı projeler (Konut, Site, Fabrika, Otel, Okul, Çevre Düzenlemeleri, İç mekan tasarımları) İzmir ve çevresi ile Türkiye’nin bir çok ilinde uygulanmış ve uygulanmaya devam etmektedir.

Tufan Arkayın
Tufan Arkayın