(Ananas Design + Crafts) “Randevu İst.’23” Etkinliği Kapsamında İstanbullular ile Buluştu!

Ananas Design + Crafts, Randevu İst.’23 etkinliği kapsamında İstanbullular ile buluştu. Özlem Yalım ile gerçekleşen söyleşi ile başlayan etkinlik mimar, iç mimar, tasarımcı ve öğrencilerin katılımıyla 4 gün boyunca sergi ve sektörel toplantılarla devam etti. 

Endüstriyel tasarımcılar Çağdaş Cantürk ve Altuğ Toprak tarafından kurulan Ananas, iki alt markadan oluşuyor. Ananas, Design + Crafts markası altında yenilikçi imalat teknolojileri ile zanaatı birleştiren tasarım ve üretim anlayışı ile mobilyalar tasarlayarak üretirken, Ananas Woodworking kapsamında iç mimar, mimar ve tasarımcıların projelerinin imalat çizimlerine destek vererek üretim süreçlerini yürütüyor.

Ananas‘ın teknik ve üretim desteği verdiği projelerin de yer aldığı Randevu İst. etkinliği ile markanın ürünleri sergilenirken, yeni ürün serisi olan Hol serisi de ilk kez sunuldu.

Geçtiğimiz yıl ilki İzmir’de düzenlenen Randevu etkinliği, bu yıl 4-7 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Beyoğlu’nda bulunan The Circle Space‘de, Randevu İst. adı altında gerçekleşti. Etkinlik, tasarım ve üretim sürecini yansıtan mobilya ve proje üretimleri sergisi, Özlem Yalım moderatörlüğünde gerçekleştirilen Ananas’ın Markalaşma Süreci söyleşisi, B2B görüşmeler ve kokteyl eşliğinde ziyaretçilerle yapılan sohbetler ile gerçekleşti. Marka, meslek profesyonellerine özel davet ile gerçekleştirdiği bu buluşmasında, dört gün boyunca 150 kişi ile buluştu.

Ananas’ın tüm ürün gamına ve hikayesine www.ananasdc.com adresinden ulaşabilirsiniz.