(Legrand)’dan Çok Fonksiyonlu ve Ergonomik Çözüm: “Incara” Serisi

Legrand, geniş işlevi ve farklı çeşit yüzeyleriyle “Incara”nın birçok öğesinin talep üzerine özelleştirilmesine olanak tanıyor. 

Bina elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler konusunda faaliyet gösteren Legrand Grup Türkiye, sektöre çok fonksiyonlu ve estetik çözümler sunuyor. Ofisten otele, kafeye, havaalanına ve birçok ortak çalışma alanına kadar her türlü çağdaş ve esnek çalışma alanları için sunulmuş, çok işlevli ve ergonomik bir seri olan “Incara” kurulum ve kullanım kolaylığı vadediyor.

Belirli gereksinimleri karşılamak üzere özelleştirilebilen, güç veya veri prizlerine kolay erişim imkânı sunan “Incara” serisi, uluslararası tasarım ödüllü ürünleri ve özgün tasarımlarıyla farklı çalışma biçimleri arasında da kesintisiz bir geçiş sunuyor.

Ofisten otele, kafeden havaalanlarına kadar birçok ortak çalışma alanları için geliştirilen, ürün yelpazesi profesyoneller ve son kullanıcılar düşünülerek kolay kurulum ve kullanım üzerine tasarlanan “Incara”, her çeşit mobilyaya entegre edilebiliyor. Ürün gerekli tüm temel fonksiyonları, zamansız kaplamaları ve özgün malzeme seçenekleriyle bir araya getiriyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.legrand.com.tr