(Creavit)’ten Yeni Banyo Mobilyaları…

Alinda

Creavit, banyo mobilyası kategorisindeki ürünlerine yeni eklediği; “Alinda”, “Gordion” ve “Tion”  ile banyolara estetik bir görünüm sunuyor.

Klasik dekorasyonu tercih edenler için tasarlanan “Alinda”, banyolara sadelik ve fonksiyonellik sunuyor. DX Color teknolojisiyle neme ve çizilmeye karşı dayanıklı olan seri, uzun süreli bir kullanım vaat ediyor. Serinin DX Color beyaz, DX Color antrasit, parlak beyaz, parlak siyah, natürel çam ve açık ceviz renk seçenekleri bulunuyor.

Tasarımı ve boyutları sayesinde her banyoya uyum sağlayabilen “Gordion”, kapaklarındaki ahşap görüntüsü ve siyah cam lavabosu ile dikkat çekiyor. Milenyum yüzey ve natural gri çam kaplama görünümüne sahip seri, gün ışığına sahip LED lambası ile banyolarınıza estetik bir görünüm kazandırıyor. Serinin siyah ve natürel çam renk seçenekleri bulunuyor.

“Tion” mermer kaplama ve kulpsuz yüzey görünümüyle küçük banyolarda dahi mimari estetiğe sahip yaşam alanları yaratılabiliyor. Gün ışığına sahip LED aynası, mobilya uyumlu lavabosu ve MDF lam dokusuyla seri, dar alanlara estetik bir tasarım vaat ediyor. Serinin royal mermer, luanda ve marmol renk seçenekleri bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.creavit.com.tr