(OMIX)’ten Çok İşlevli Ambiyans Lambası: “MixLight Pro”

MixLight Pro

Singapur merkezli teknoloji şirketi OMIX, IoT ekosisteminin tasarım detayları ile dikkat çeken yeni ürünü çok işlevli ambiyans lambası “MixLight Pro”yu duyurdu. MixO uygulaması ile istenilen yerden sesli komut ile çalıştırılabilen cihaz, uykuya dalış modları ve alarmdan hava durumuna kadar günlük rutinleri yönetebilecek özellikleri ile öne çıkıyor.

Akıllı cihaz pazarında faaliyet gösteren OMIX, nesnelerin interneti (IoT) cihazlarıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yeni teknolojilerini Türkiye pazarına peş peşe sunan şirket, MixO destekli ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Renkli ve çok işlevli yenilikçi bir ekosistem ürünü olan “MixLight Pro”, bir ambiyans lambasının çok ötesinde özellikleri ve tasarım detayları ile dikkat çekiyor.

MixO platformundan yönetilebilen IoT cihazı ile otomasyonlar belirleyerek kullanıcılar günlük programlarını belirleyebiliyor. Işığın renginin değişmesi için MixO üzerinden direktif gönderilebilen “MixLight Pro”nun, diğer tüm ekosistem ürünleri gibi üzerinde bulunan özel çipi ile kurulum kolaylığı sağlıyor. Sesli komutla da çalışabilen sistemde Bluetooth ile “MixLight Pro”ya bağlanıp şarkı dinlenebildiği gibi diğer OMIX akıllı cihazlar da kontrol edilebiliyor.

15W’lık kablosuz şarj özelliği ile gelen “MixLight Pro”, cihazların şarjlarını kullanıcılar yerinden kalkmadan kolaylıkla yapabiliyor. 9 farklı renk moduna sahip “MixLight Pro”da, orman, deniz, parti gibi modlara uygulama üzerinden hızlı bir şekilde geçiş sağlanabiliyor. Kullanıcıların günlük rutinlerini yönetmeye yardımcı olan “MixLight Pro” ile alarm kurulabilir, hava durumu öğrenilebilir.

Ayrıntılı bilgi için: www.omix.com.tr/en/mixlight-pro


OMIX 
OMIX, teknolojinin sadeleştiği ve akıllı teknolojilere herkesin erişebildiği bir pazar oluşturmak için Singapur merkezli olarak kurulmuş bir teknoloji şirketidir. OMIX, Uzak Doğu’nun teknolojideki bilgi-birikimini Türkiye’deki üretim kabiliyetleriyle bir araya getirmiş, kurduğu satış ve servis ağıyla pazara giriş yapmıştır. Her ürününde farklı bir deneyim yolculuğu yaşatmayı hedefleyen OMIX, şık tasarımı ve yüksek teknolojisiyle birbirleri ile konuşabilen akıllı ürünleri kullanıcılarıyla buluşturmayı hedeflemektedir.