(Muse Contemporary Sanat Galerisi) 1. Yılını “It’s All About You” İsimli Sergi ile KUTLUYOR!

Muse Contemporary Sanat Galerisi birinci yılını 12 Mayıs Perşembe gününden itibaren Canan Savaş’ın “It’s All About You” isimli kişisel sergisi ile kutluyor. Sergide, sanatçının kariyeri boyunca ürettiği eserler arasından seçilen 30 parçalık özel bir seçki yer alıyor.


“It’s All About You”
Sergi

Sanatçı: Canan Savaş
Tarih: 12 Mayıs 2022 Perşembe – 19 Haziran 2022 Pazar
Yer: Muse Contemporary Sanat Galerisi, Levent / İstanbul


“It’s All About You” isimli sergi, insanın hayatın akışına yargılamadan sadece izleyici olması gerektiğine atıfta bulunuyor. Canan Savaş, sanat kariyeri boyunca resim, cam ve gravür disiplinlerinde ortaya çıkardığı birçok eseriyle Uluslararası Art Residency programı, Contemporary Art İstanbul ARTBEAT Sanat Fuarı ve Sofa gibi sanat fuarlarında yer aldı. Kullandığı malzemeler ve formlarla doğal ve doğal olmayan arasında diyalog kuran Canan Savaş son sergisinde yola çıkış hikâyesini, “Bazen bunu yapamayacağım dediğiniz bir durum, onunla olamayacağım dediğiniz bir kişi ya da orada olamayacağım dediğiniz bir yer vardır. Hayat zaman zaman o ‘asla’yı size yaptırır, kıyısından geçirtir…. İşte o anı yakalamak benim tek amacım” diye özetliyor.

Sanatı, sanat tutkusu olan herkes için erişilebilir kılmak amacıyla kurulan ve bu hedefle birçok sanat projesine imza atan Muse Contemporary, sanatı geleneksel sınırlarının ötesine taşıyarak geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. 2013 yılında kurulan, 2020 yılında çevrim içi platformların öncüsü olarak karşımıza çıkan ve geçtiğimiz yıl Levent’te açılan sanat galerisini de hayata geçiren Muse Contemporary, geçmişi, bugünü ve geleceği bir araya getirerek köklü sanatçılarla sergilere imza atıyor. 

Sergi, 19 Haziran Pazar gününe kadar Muse Contemporary Sanat Galerisi’ne ziyaret edilebilir. Ayrıntılı bilgi için web sayfası incelenebilir.