(Günsan Elektrik)’ten Akıllı Aydınlatma Çözümleri…

Günsan, Visage Ambiance, Antrasit

Enerji tasarrufu sağlayan çözümler üreten Günsan, akıllı aydınlatma tasarımıyla enerjide kontrollü kullanımı teşvik ederek, doğaya ve bütçenize katkı sağlamanıza olanak tanıyor.

Günsan’ın hemen her serisinde yer alan Hareket Sensörü, akıllı çözümlerin başında geliyor. İçerisinde yer alan dedektör, insan hareketlerini algılayarak özellikle kapalı ve ışık görmeyen yerler için ideal bir kullanım sunuyor. Akıllı mekânlar için akıllı ürünler geliştiren Günsan Elektrik, evlerden tesislere, her yerde enerjinin verimli kullanılmasına ve tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

Aydınlatmanın parlaklığını ayarlamaya imkân tanıyan, birbirinden farklı renk seçeneği bulunan Günsan Dimmer, enerjinin verimli olarak kullanılmasına olanak sağlıyor. Kart takılı olmadığında enerjiyi keserek gereksiz enerji kullanımının önüne geçen Günsan’ın Energy Saver ürünleri ise özellikle otel gibi insan giriş çıkışının yoğun olduğu mekânların enerji tasarrufu için yardımcısı oluyor.

Günsan anahtar priz ve elektrik aksesuarlarını incelemek için web sayfası ziyaret edilebilir.


Günsan 
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.