(CK Architecture Interiors), Türkiye’deki İlk Showroom’unu İzmir’de Açtı!

Cem Kapancıoğlu tarafından kurulan, Dubai merkezli bir tasarım ve uygulama firması  CK Architecture Interiors, iki senedir faaliyet gösterdiği Türkiye pazarındaki ilk Showroom’unu İzmir’de açtı.

Müşterilerine uluslararası standartlarda yaşam ve çalışma alanları tasarlamak üzere 2012’de Dubai’de kurulan CK Architecture Interiors, Türkiye’de faaliyet göstermeye 2020’de başladı. Firma, kurumların, partnerlerinin, iş ve cemiyet hayatından birçok ismin katıldığı bir davetle İzmir Alsancak Showroom açılışını 3 Aralık’ta gerçekleştirdi. Klasikleşmiş mimarlık ofisi konseptinin ötesine geçerek, personaları tanımlanan sanal müşteriler için tasarlanan ve hayalden gerçeğe uzanan sürecin deneyimlenebildiği mekan, Cem Kapancıoğlu‘nun mimarlık anlayışına dair ilk ipuçlarını veriyor.

220’si Dubai merkezinde olmak üzere toplam 250 kişilik profesyonel bir ekiple hizmet veren şirket, fizibilite çalışmasından anahtar teslimine kadar tüm hizmetleri kendi bünyesinde verebiliyor. Mimarlık, proje yönetimi, planlama ve inşaat alanlarındaki projelerde kişiye özel anahtar teslim çözümler sunan CK Architecture Interiors, sahip olduğu uluslararası tecrübeyi iki senedir Türkiye’deki müşterilerine de sunuyor.

Şirketin kurucusu Cem Kapancıoğlu, açılışta yapmış olduğu konuşmasında hedeflerinin her zaman mimari tasarım uygulama sektöründe uluslararası standartlarda yüksek kalitede iş çıkarabilmek olduğunu vurgularken, şirketin Türkiye’de hayata geçireceği en önemli proje olarak gördüğü Reisdere Design House projesi hakkında da bilgiler verdi. Bugüne kadar Burj Khalifa ve Palm Jumeriah başta olmak üzere Dubai’nin en önemli lokasyonlarında irili ufaklı yüzlerce projeye imza attıklarını belirten Kapancıoğlu, Türkiye’de de bu vizyonu öne çıkaran pek çok proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.


CK Architecture Interiors
CK Architecture Interiors, zengin yaşam ve çalışma alanlarının oluşturulması için çalışan bir mimarı tasarım ve yapı şirketidir. 2012 yılında Dubai’de kurulan, 2020’de Türkiye ofisini açan CK Architecture  konut ve ticari projelerin yanı sıra, özel mülk sahipleri için kişiye özel çözümler sunar. CK Architecture mimarlık, proje yönetimi, planlama ve inşaat alanlarındaki  projelerin tasarım aşamasından, uygulamasına kadar kişiye özel anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

http://ckarchitecture.com.tr/
https://www.instagram.com/tr.ckarchitecture.interiors/