“Sky is The Limit” Retrospektif Sergisi (Skyland HOM)’da

Mobilya ve dekorasyon merkezi Skyland HOM, öne çıkan tasarım trendlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Türk tasarımcıların ve mobilya markalarının uluslararası EDIDA ödülüne değer görülen ikonik tasarımları, 29 Kasım’a kadar Skyland HOM’daki “Sky is The Limit” adlı retrospektif sergisinde görülebilir.


“Sky is The Limit”
Retrospektif Sergi

Yer: Skyland İstanbul
Tarih: 9 Kasım Salı – 29 Kasım 2021 Pazartesi
Ziyaret: Pazartesi – Cumartesi|10:00-22:00


Türkiye ve dünyadan 100’ün üzerinde mobilya markasına ev sahipliği yapan Skyland İstanbul bünyesindeki Skyland HOM, “Sky is The Limit” tasarım sergisi ile 2010-2020 yılları arasında Elle Decoration dergisinin 25 ülkedeki editörleri tarafından EDIDA Ödülü’ne (Elle Decoration International Design Awards) değer görülen 15 ikonik tasarımı bir araya getiriyor.

This slideshow requires JavaScript.

Mobilyadan aydınlatmaya, oturma gruplarından dış mekan ürünlerine kadar farklı ihtiyaçlara yanıt veren sıra dışı tasarımları bir araya getiren “Sky is The Limit” sergisinde; Enne Mobilya’nın Maurizio Manzoni imzalı “Tundra” berjer ve pufu ile Mustafa Toner tasarımı “Tabaka” sehpası, Koleksiyon’un Jean-Michel Wilmotte imzalı “Anatole Flex Wall” ve Métrica imzalı “Boccaporto” çalışma üniteleri, Faruk Malhan tasarımı “Maral” ahşap masa lambası, Derin Sarıyer’in “Fek” çoğalabilir oturma ünitesi, Esat Fişek’in “Beigels” aydınlatması, Neptün Öziş’in “Seat’nWait” oturma ünitesi, Zivella’nın Alp Nuhoğlu tasarımı “Kuka” bankı, Casa’nın Mauro Lipparini imzalı “Positano” ve Haldun Akalın imzalı “Deserto” kanepeleri, Aytek Jane’in Urbanjobs için tasarladığı “Jane” bank serisi, Aniva’nın Berkan Kaplan imzalı “Cosa” barkeküsü, Wangan Studio tasarımı “Punto” oturma grubu ve Paratoner tasarımı “Rubic” masa lambası yer alıyor.

Ödüllü Tasarımcılara Özel Seçki

Retrospektif niteliğindeki “Sky is The Limit” sergisi süresince, EDIDA ödüllü iç mimar Hakan Helvacıoğlu ile tasarımcı Kunter Şekercioğlu’nun özel seçkileri de Skyland HOM Trend Alanı’nda ziyarete açık olacak.

Türkiye’de tasarım ve dekorasyon alanında son 10 yılda yaşanan değişimleri başarılı örnekler üzerinden görünür kılan “Sky is The Limit” Elle Decoration Tasarım Sergisi, 29 Kasım’a kadar Skyland İstanbul bünyesindeki Skyland HOM’da görülebilir.

Sergiye dair ayrıntılı bilgi için: www.skylandhom.com


Skyland HOM
Türkiye’nin mobilya, dekorasyon ve tasarım merkezi Skyland HOM, ev ve ofis mobilyasından tekstil, beyaz eşya ve aksesuara, zamansız klasiklerden modern dekorasyon öğelerine kadar çok farklı ürün seçeneklerini ve tarzları aynı çatı altında buluşturuyor. Ünlü mimar Peter Vaughan imzalı Skyland İstanbul’da, 40 bin m2’lik bir alanda hizmet veren konsept AVM, 100’ü aşkın markanın seçkin ürünlerini ve özel koleksiyonlarını dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuyor. Bretz, By Kepi, Caploonba, Casa, Chakra, Cumba Garage, Çilek, D’artisteBedding, Design Elements, Diseno, Dokumacı, Enne, Enza Home, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fuga, Galeri Birimza, Halsa Yatak, Hamm, Home by Metin Akpınar, İdaş, İşbir Yatak, Jumbo, Koleksiyon, Lazzoni, Lucea, Luxi, Metebronz, Metin Akpınar Raydolap, Mirature Proje, N Design, NatuzziItalia, Örge Home Style, Özartaş Avize, Q Home, Siemens, Sit Design, Stella, Şark Halı, Tepe Home ve Yatsan markalarının seçkin ürünlerinin ve özel koleksiyonlarının yer aldığı Skyland HOM, Türkiye’de dekorasyon alanındaki ilk büyük konsept mağaza olarak dikkat çeken INTERIA’ya da ev sahipliği yapıyor.