(Filli Boya)’dan Kış Renkleri:HAKİ ZAMANI” Serisinde

Filli Boya, Haki Zamanı

Filli Boya’nın yeni “Haki Zamanı” renk paleti, hayata yeniden bağlanmayı sevdiklerimizle bir araya gelmeyi temsil ediyor. Geniş renk skalasıyla Filli Boya yaşam alanlarına, Haki rengi ile uyum sağlayabileyecek özel renk önerilerinde bulunuyor.

Filli Boya, zamanın ihtiyacına ve insanların ruh haline göre renkler sunuyor. Yeniden buluşmanın renklere doğal, sıcak ve samimi yansımasını ele alan Filli Boya, “Haki Zamanı” renk paletini tüketicilerin beğenisine sundu. “Haki Zamanı” renk paletinde, tek bir renge bağlı kalınmadan zamanın ruhunu takip eden, ilham veren, yeni duruma ve dünyaya uyumlanan çeşitli renkler yer alıyor. Filli Boya yeni renk paletiyle, Haki renginin yanı sıra Haki ile kombinasyon yapılabilecek farklı tonlarda 5 renk seçeneği sunuyor.

Lületaşı açık tonda pembelik içeren sıcak nötr renklerden. Sıcak Haki rengi ile birleştirildiğinde ortamda aydınlık bir görünüm oluşuyor. Bademi rengi, kahve tonlarına sarının ışıltısını katarak orta tonda yumuşaklık yaratıyor. Haki rengiyle kombininde ise yeşilden kahveye doğal bir geçiş sağlıyor.

Pudra Kahve rengi, sıcak tonda Haki ile birleştiğinde samimi bir atmosfer yaratmayı vadediyor. Mavinin tonlarını içeren Kozmik 25 rengi, Haki rengiyle birlikte ise kontrast tonda yumuşak vurgular oluşturuyor. Koyu antrasit tonlardan oluşan Andezit 65’in Haki rengiyle kombininde, kontrast bir görünüm yakalanırken ortamda ön plana çıkarak mekana kimlik kazandırıyor.

Renxmatik sistemiyle kişiye özel, sınırsız renk de üreten Filli Boya’nın renk skalasını incelemek için: www.filliboya.com