(Zivella)’dan ALP NUHOĞLU İmzalı Koltuklar…

Alp Nuhoğlu imzalı Zivella Pay koltuklar, mekanların bekleme ve dinlenme alanlarına konfor ve canlılık getiriyor.

Mekanların değişen ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Zivella, bekleme alanına sahip ofisler, hastaneler, okullar, terminaller ve yeni çalışma alanları için özel ürünler tasarlıyor.

Zivella’nın bekleme üniteleri içinde yer alan Pay, hem renk seçenekleri hem de kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. Pay bulunduğu mekana konforu ve canlılığı da beraberinde getiriyor.

Bekleme ve dinlenme alanlarının ihtiyacına göre kurgulanabilen Pay, işlevselliği ile de dikkat çekiyor.

Alp Nuhoğlu imzası taşıyan koltuklar, ikili ve tekli ölçüleri ile ortak kullanım alanları için sınırsız çözümler sunuyor. Pay koltuklar, hem geniş hem de dar alanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Kumaş ve deri dokularda, birbirinden canlı 15 renk seçeneği olan Pay koltuklar, 1340 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Zivella:
Zivella’nın tasarım yolculuğu, ofisler, yeni nesil çalışma alanları ve mekanların değişen ihtiyaçlarına, yenilikçi ve insan odaklı çözümler sunmak amacıyla 1999 yılında başladı. İstanbul’da yer alan fabrikasında üretim yapan Zivella’nın, yurt içinde Ankara, Antalya, İstanbul ve Rize’de, yurt dışında ise Azerbaycan’da toplam altı mağazası bulunuyor.  Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’da temsilcilikleri bulunan Zivella, 30 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Zivella dünyaca ünlü tasarımcıları ve 200 kişilik ekibi ile yarattığı her üründe estetik, kalite ve özgün tasarım anlayışını bir üst seviyeye taşımak, var olduğu her alanda mükemmelliği yakalamak için çalışıyor.