(LAMP 83)’ten (Era Yapı) ile LEZZETLİ Projeler…

Hamurdan Fırın & Cafe

LAMP 83, pastane & café sektörünün önde gelen uygulama firmalarından Era Yapı ile beraber, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Yaklaşık on yıldır Era Yapı’nın aydınlatma çözüm ortağı olan LAMP 83, Türkiye’nin farklı bölgelerindeki pastane, café, fırın ve restoran projelerinde, gıda aydınlatmasına uygun özel LED çözümleri ile beraber, lezzetli yiyeceklere albeni katmaya devam ediyor.

LAMP 83, Era Yapı ile son dönemde İstanbul Acıbadem’de yer alan Fırın Anatolia, Hamurdan Fırın & Café ve Görgülü Pastane’sini aydınlattı. LAMP 83’ün yüksek enerji verimliliğine sahip ürünleri, Era Yapı ile gerçekleşen projelerde, gıda aydınlatması için özel olarak tasarlanmış kamaşma önleyici aksesuar, filtre veya LED çipleri ile kullanılıyor. Acıbadem’de gerçekleştirilen üç projede, Silver, Dayled, Sign, Art ve R-Flex ürün ailelerinin, bu şekilde özelleştirilmiş versiyonları kullanıldı.

Hamurdan Fırın & Cafe

LAMP 83 ile yaptıkları çalışmaları değerlendiren Era Yapı Kurucu Ortağı Mimar Fırat Erdem, aydınlatma tasarımında dikkat ettikleri hususları “Tasarımın en önemli unsuru olan aydınlatmayı ve bir mekanın ışığını tasarlarken, aydınlık düzeyinin homojen olmasından kaçınarak, ürüne ya da esere kattığımız değeri ve ustalığı kullanıcıların da fark edebilmesini sağlıyoruz” şeklinde özetledi.

Uzun yıllar boyunca LAMP 83’ün gıda filtreli özel ürünleriyle çok canlı görüntüler ve başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Fırat bey, LAMP 83’ün özel LED çözümleri hakkında “Son dönemde enerji tüketimi ve ısınma/ısıtma sorunları karşısındaki avantajları ile beraber, filtresiz olarak doğrudan istediğimiz renk düzeyini sağlayabilen yeni LED çiplerini kullanmaya başladık ve sonuçlarından gayet memnunuz” yorumunu yaptı.

Görgülü Pastanesi

Teknik altyapısı ve hizmet kalitesiyle LAMP 83’ün güvenilir bir çözüm ortağı olduğunu belirten Mimar Fırat Erdem, sözlerini “LAMP 83’ün yaptığı Ar-Ge çalışmaları sayesinde, yeni teknolojilerden haberdar olup, bu teknolojileri güvenilir bir kaynaktan temin edebilmenin avantajını ve gücünü uzun süredir kullanıyoruz. Şimdiye kadar bize kattıkları için LAMP 83’e teşekkür ederken, gelecekte daha iyi projelere, birlikte imza atacağımıza inanıyoruz” diyerek noktaladı.

Anatolia Ekmek

Ayrıntılı bilgi İçin: http://www.lamp83.com.tr/referans/191/era-yapi-projeleri


LAMP 83:
LAMP 83, aydınlatma aygıtları üretiminde yarım yüzyılı aşan tecrübesiyle, Türk Aydınlatma Sektörü’nün öncü kuruluşudur. 1963’te kurulan ve müşteri odaklı çalışmayı kendisine hedef olarak seçen LAMP 83; ticari aydınlatma sektöründeki lider kimliğiyle, mağazalar, alışveriş merkezleri, ofisler, oteller, hastaneler, eğitim kurumları, müzeler ve sanat galerileri, rezidanslar ve diğer yapılar için standart veya ihtiyaca uygun olarak geliştirilen özel tasarım LED aydınlatma aygıt ve sistemlerini tasarlamak, geliştirmek, projelendirmek ve üretmektedir.

Enerji tasarrufu, verimlilik, kalite, kullanım ömrü, dayanıklılık, aydınlatma projesi ve otomasyon alanlarında müşterilerine en uygun çözümleri sunmak için çalışan ve ışığın kontrol edilmesi üzerinde uzmanlaşan LAMP 83, Avrupa Birliği normlarına göre ürettiği ve  A++ enerji verimlililiği seviyesine ulaşabilen aydınlatma aygıtlarını, 13 ülkedeki distribütörleri ile beraber 40’ın üzerinde ülkeye ihraç etmektedir.