CAN YAPAN (thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey)’in CEO’su Oldu…

Can Yapan thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey CEO’su olarak atandı.

thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey CEO’su Can Yapan“Türkiye, thyssenkrupp Industrial Solutions’a çok önemli büyüme fırsatları sunmaktadır. Bölgedeki varlığımızı güçlendirerek gelecekte müşterilerimize daha yakın olmayı ve daha hızlı ve daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

thyssenkrupp Türkiye, Orta Doğu ve Afrika CEO’su Dr. Çetin Nazikkol thyssenkrupp Industrial Solutions Turkey’in yeni Ceo’su için “Can Yapan gibi stratejik, müşteri odaklı bakış açısını, operasyonel sağlamlık ve ülkeye olan güçlü bağlılığıyla birleştirebilen birinin, Türkiye’de thyssenkrupp Industrial Solutions faaliyetlerine liderlik edeceği için çok memnunuz” dedi.

Can Yapan, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği ve lisansüstü eğitimini Berlin Teknik Üniversitesi’nde Küresel Üretim Yönetimi bölümlerinde tamamladı. 2016 yılında Türkiye Bölge Ofisi Yöneticisi olarak katıldığı thyssenkrupp ailesinde, thyssenkrupp’un aktif olduğu tüm faaliyet alanlarında bölgenin gelişimi için kapsamlı bir stratejik yol haritası geliştirdi. thyssenkrupp ailesine katılmadan önce Siemens, P&G, PwC, Dupont şirketlerinde Operasyon Yöneticisi, Strateji ve İş Geliştirme gibi çeşitli pozisyonlarda 12 yıldan fazla tecrübeye sahip oldu.


thyssenkrupp Industrial Solutions:
thyssenkrupp Industrial Solutions, mühendislik, inşaat ve servis hizmetlerinde endüstriyel tesislerin ve sistemlerin lider ortağıdır. 200 yılı aşkın tecrübe birikimiyle, kimya, gübre, çimento, madencilik ve çelik endüstrilerinde müşterilerine özel tesisler ve bileşenler tedarik etmektedir. Otomotiv, havacılık ve denizcilik sektörlerinde bir sistem ortağı olarak müşterilerinin özel gereksinimlerini karşılamak için özgün çözümler geliştirir. 100’ü aşkın lokasyonda 21.000’den fazla çalışanı ile maksimum verimlilik ve tasarruf garanti eden bir teknoloji portföyü sayesinde küresel bir ağa sahiptir.

thyssenkrupp:
thyssenkrupp, sahip olduğu geleneksel güçlü materyaller sayesinde büyüyen sermaye payı ve hizmet faaliyetleriyle birlikte çeşitlendirilmiş bir sanayi grubudur. 79 ülkede yaklaşık 158.000 çalışanı, sürdürülebilir ilerleme hedefiyle yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler geliştirmek için tutku ve teknolojik uzmanlık ile çalışır. 2016/2017 mali yılında thyssenkrupp, yaklaşık 41,5 milyar Euro değerinde satış gerçekleştirdi.