(Estap)’tan YÜKSEK SICAKLIĞA, TOZA ve NEME DAYANIKLI Outdoor Kabineti…

1989 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Estap, ürettiği kabinetlerle inşaat sahalarındaki işleri kolaylaştırmayı hedefliyor. Estap, son ürünlerinden Guardline serisindeki yüksek sıcaklık, toz ve neme karşı dayanıklılığıyla öne çıkıyor.

Geliştirdiği kabinetler ile başta inşaat sektörü olmak üzere, yoğun elektrik kullanılan her alanda tercih edilebilen Estap, ürün çeşitliliğini artırıyor.  Son olarak Guardline Serisi’ndeki outdoor kabinetler ile zor koşullarda da iyi bir performans sağlıyor.

Neme, toza, korozyon riskine, rüzgara ve kar gibi hava olaylarına maksimum direnç gösterebilen outdoor kabinetler, dış mekandaki işlerinizi kötü koşullara rağmen zamanında yapmanıza yardımcı oluyor. Duvar tipi, direk tipi ve baza tipi olarak 3 çeşidi bulunan kabinetler, farklı yerlerde kullanıma olanak sağlıyor. IP54, IP55 ve IP65 seçenekleri bulunan bu ürünler, toza ve püskürtülen suya karşı korumalara sahip. Guardline Serisi’ndeki outdoor kabinetler; Fan Sistemi, Dikey Kablo Düzenleyicisi, Dikey Kablo Tavası, Tekerlek/Pinyon Ayak Grubu, Sabit ve Hareketli Raflar, Aydınlatma Modülü, Topraklama Sürekliliği ve Zemine Sabitleme Kiti ve Dengeleme Barası ile kullanıcısının beğenisine sunuluyor.

Telekomünikasyon ağları, tren kontrol sistemi, baz istasyonları gibi çeşitli ve büyük alanlarda kullanıma elverişli bu kabinetler, Estap’ın teknolojiye bakış açısını kanıtlıyor.