(Geberit)’ten İLKBAHAR Kampanyası!

Baharın gelmesiyle banyolarında yenilik yapmak isteyenler için Geberit modern banyolar için geliştirdiği gömme rezervuar ve kumanda kapaklarına özel ilkbahar kampanyası gerçekleştiriyor. Kampanya kapsamında son tüketiciler, gömme rezervuar ve kumanda kapaklarını, özel fiyatlarla alma şansı yakalıyor.

Stoklarla sınırlı olan kampanya, 1 Nisan– 31 Mayıs 2018 tarihleri arasında geçerli olurken, bayilerin bilgilerine www.geberit.com.tr/bahar-kampanyasi adresinden ulaşılabilir.


Geberit:
Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000’e yaklaşan çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2016 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.