(TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi) 45. DÖNEM Olağan Genel Kurul ve Seçimlerine Çağırıyor!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 45. dönem Olağan Genel Kurul  ve Seçimleri 23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

“İçinde bulunduğumuz coğrafyada barış yerine gerginlik ve savaşın egemen kılındığı; yurtta OHAL koşullarının gerekçesinden uzak şekilde egemen kılınarak demokrasinin, insan haklarının askıya alındığı; rant uğruna doğamızın, tarihimizin, sosyal ve kültürel değerlerimizin birer birer gözden çıkarılarak metalaştırıldığı; hukuk, adalet ve eşitliğin, Cumhuriyetin kazanımı olan laik ve demokratik yaşamın adım adım ortadan kaldırıldığı, yaşamın her alanının “dönüştürüldüğü”, bu sürecin önünde engel olarak görülen mesleki haklarımızın ortadan kaldırılmaya çalışıldığı, tüm bu hukuksuzluğa karşı kamu yararı / toplum yararı ilkeleri ile mücadele eden meslek odalarının itibarsızlaştırılmaya ve baskı altına alınmaya çalışıldığı bir ortamda 45. Dönem Olağan Genel Kurulu sürecine girmiş bulunuyoruz.

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi olarak OHAL koşullarında gerçekleştireceğimiz genel kurul sürecinin ülkemiz gerçeklerini ve yaşadığımız olağandışı siyasal durumun güncel yansımalarını meslek alanı üzerinden yorumlayarak daha iyi bir gelecek uğruna mücadelemize ışık tutup heyecan katmasını amaçlıyor, tüm meslektaşlarımızı 44. Dönem Şube Yönetim Kurulu çalışmalarının da değerlendirileceği Genel Kurulumuza ve seçimlerimize katılmaya çağırıyoruz.”

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 44.Dönem Yönetim Kurulu

1.Gün: Teknik Kongre “Alacakaranlıkta Mimarlık”

Tarih    : 23 Şubat 2018 Cuma, Saat: 11.00-17.00

Yer      : İTÜ Taşkışla, Prof. Nezih Eldem Konferans Salonu (No. 109)

2.Gün: Çoğunluksuz Genel Kurul

Tarih    : 24 Şubat 2018 Cumartesi, Saat: 09.00-17.00

Yer      : İTÜ Taşkışla, Prof. Nezih Eldem Konferans Salonu (No. 109)

44.Dönem Çalışma Raporu için tıklayınız.

3.Gün: Seçimler

Tarih    : 25 Şubat 2018 Pazar, Saat: 09.00-17.00