(Ersa Mobilya) YENİ Yaşam Serisini İLK KEZ (İMOB Fuarı)’nda Tanıttı!

Türkiye ve dünyada çok sayıda sektörden kullanıcısının mobilya, tasarım, üretim ve mimari ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve yüksek kalitede çözümler sunan Ersa, değerli tasarımcı iş birlikleriyle geliştirdiği yeni yaşam serisini ilk kez 23-28 Ocak tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştirilen 14. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda tanıttı. Kuruluşunun 60. yılında çalışma mekanlarının yanı sıra yaşam alanlarında kullanıcısıyla buluşan Ersa, yeni serisini “İyi Tasarımın 60 Yılı” konseptiyle duyurdu.  

Yaşam, yemek ve uyku olmak üzere üç farklı gruba ayrılan Ersa Yaşam serisi, iyi tasarımın gücüne inanan Ersa’nın çağdaş ve yenilikçi tasarım anlayışını yansıtırken, üretim alanında 60 yıllık uzmanlık ve deneyimini çalışma mekanlarından sonra yaşam alanlarına taşıyor. Ersa’nın Ar-Ge ve Tasarım ekibinin yanı sıra Claudio Bellini Design, Balutto Associati, Paolo Piva, Toine van den Heuvel ve Burak Koçak iş birliğinde geliştirilen yeni seri; oturma grupları, TV üniteleri, kitaplık, büfe, yemek masası, karyola, komodin, dolap sistemleri, sandalye ve tamamlayıcı ürünlere kadar geniş bir seçki sunuyor.

Ev ve Ofis Satış Noktalarının Sayısını Artırmayı Hedefliyor

Fuar boyunca yeni yaşam serisinin aldığı yoğun ilgiden fazlasıyla memnun kaldıklarını ileten Ersa Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, “1958 yılında Metin Atabey Ata tarafından Sivas’ta bir metal atölyesinde temelleri atılan Ersa, bugün Türkiye’nin en büyük mobilya üreticilerinden biri konumunda, dünyanın 41 ülkesinde kullanıcısıyla buluşuyor. Her geçen yıl tasarım ve inovasyon odaklı büyüme grafiği hızla artan bir şirket olarak, 60. yılımızda bu yetkinliğimizi çalışma mekanlarının yanı sıra yaşam alanları için de kullanacağız. Yaşam, yemek ve uyku olmak üzere üç ana kategori altında konumladığımız yeni yaşam serimizi, bu yıl itibarıyla kullanıcılarımızla buluşturacağız. Bunun da ilk adımını Türkiye’deki mobilya sektörünün kalbinin attığı, 22 ülkeden ziyaretçi ağırlayan İMOB’da atmak, bizim için oldukça önemli. 2018 itibarıyla 6 bölgede bayilik vererek faaliyetlerimizi Türkiye çapında yaygınlaştırmayı da hedefliyoruz” dedi.

Ödüle Layık Görüldü

Ersa, CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık ile Türkiye mobilya sektörünün çatı örgütü MOSFED-Mobilya Dernekleri Federasyonu iş birliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB destekleriyle düzenlenen CNR İMOB kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde “Ar-Ge/Tasarım Merkezi Açan Mobilya Firmaları” ve “Turquality/Marka Destek Programı’na katılan Firmalar” başlıkları altında ödüle layık görüldü. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Ersa Mobilya kurucusu Metin Atabey Ata adına, sektöre sunduğu katkılarından dolayı takdim edilen ödülü ise Ersa Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Ata teslim aldı. 


Ersa: 
Metin Atabey Ata tarafından kurulan ve bugün ailenin 3. kuşak üyelerinin de yönetiminde görev aldığı Ersa, mobilyanın var olduğu her alanda, mümkün olan en fazla kişiye temas ederek, Türkiye ve dünya tüketicisinin mobilya, tasarım, üretim ve mimari ihtiyaçlarına yönelik yaratıcı ve kaliteli çözümler geliştiriyor. Enerjisini çalışan ve müşterilerinin memnuniyetinden alan Ersa, tüm ürün ve hizmetlerini kurum kültürünün temelini oluşturan kalite ve güven unsurları doğrultusunda daima ileriye taşımayı hedefliyor. Ersa, üretim yeteneğini uluslararası çözüm ortaklarının deneyimiyle birleştirdi. 2014’te dünyanın en büyük ofis mobilyası markalarından Haworth ile tek yetkili satıcılık anlaşması yaptı. Geçtiğimiz yıldan bu yana Cappellini ve Quadrifoglio markalarının Türkiye temsilciliğini yürütüyor. 2016’da ise İngiliz Frem Group ile ortaklık yaptı.