Estetik ve Sıcaklığı Buluşturan YENİ Tasarım: Must Koltuk

Ofis dekorasyonuna özel yaratıcı ve fonksiyonel tasarımlarla hızla yükselişe geçen Addo Furniture, çok yönlü kullanıma olanak sağlayan yeni tasarımı ‘Must’ ile modern tasarım dilini yansıtıyor. Ofis, otel, hastane gibi yerleşim alanlarına entegre olacak şekilde tasarlanan Must, ayak yapılarındaki çeşitlilik ve renk & kumaş alternatifleri ile değişken mekanlarda kolaylıkla çözüm sağlıyor. Puflu tasarımı ile konfor ürünü olarak kullanılabilen Must, yarattığı atmosfere estetik ve sıcaklık algısı kazandırıyor.

Yeni nesil ofis dekorasyonunun yükselen yıldızı Addo Furniture, tasarımın gücünü yansıtan yeni ürünü Must koltuk ile ikonik tasarımlarına bir yenisini daha ekliyor. Yuvarlak hatları ile tasarım dili olarak rahatlığı ve sevimliliği temsil eden Must, birçok farklı yaşam alanında kendine yer edinebiliyor. Farklı renk, kumaş ve ayak seçenekleriyle rafine bir formu yansıtan Must, geniş oturma alanı ve pufu ile aynı zamanda fonksiyonellik de taşıyan bir konfor ürünü olarak dikkat çekiyor.

Özgün, modern ve şık tasarım çizgisi

Uluslararası tasarım anlayışı ile özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, yeni nesil ofis yaşamına uygun alanlar oluşturarak estetik ve fonksiyonelliği birleştiriyor.  Sezgin Aksu & Silvia Suardi ve Erhan Bektaş gibi başarılı  tasarımcılar ile birlikte çalışan Addo Furniture, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile kendi kimliği olan ofisler tasarlama ve uygulama alanında sektörde  güçlü bir yer edinerek her gün büyüyor. İstanbul Merkez Ofis’in yanı sıra, Bakü’deki showroomunda hizmet veren Addo Furniture, Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Dubai, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi ülkelere ihracat gerçekleştiriyor.