(Çilek) Çalışma Masasına “EN İYİ TASARIM ÖDÜLÜ”…

Türkiye mobilya sektöründe Tasarım ve Ar-Ge merkezi olan ilk ve tek firma Çilek, 8 Kasım Çarşamba günü  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Design Week’ten ödülle döndü. Üç farklı katogeride sektörlerin ödüllendirildiği törende Çilek, tasarım harikası Dark Metal Çalışma Masası ile “En İyi Tasarım Ödülü”ne değer bulundu. 

Çilek, tasarım ile tüm endüstrileri buluşturmak amacıyla yolan çıkan “Türkiye Tasarım Haftası”ndan ödülle döndü. Çilek, tasarım harikası Dark Metal Çalışma Masası ile “En İyi Tasarım Ödülü”ne değer bulundu. Ödül, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından Çilek Design Hub Direktörü Çiğdem Esra Kanberoğlu’na takdim edildi.

Türkiye’de var olan farklı sektörlerin ödüllendirildiği törende Çilek,  tasarıma olan inancının yansıması olarak “Ev Mobilyası” kategorisinde “En İyi Tasarım Ödülü”ne değer bulundu. Ödül, farklı paramatrelerde alanında uzman  akademisyen, tasarımcı ve bilirkişilerin değerlendirmesi sonucunda Çilek’e verildi. 

“Tasarımlarımızın ödüllendirilmesi bizim için çok kıymetli”

Ödüle ilişkin duygu ve düşüncelerini açıklayan Çilek Design Hub Direktörü Çiğdem Esra Kanberoğlu, tasarımın gücüne inanan bir marka olduklarını ve bu bakış açısıyla tüm iş süreçlerini yönettiklerini söyledi. Sektöre faklı bir bakış açısıyla baktıklarını bu ödül ile bir kez daha kanıtladıklarını aktaran Kanberoğlu, “Çilek olarak, bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerde tasarımı, güvenlik ve kaliteyle birleştirerek ürünlerimizi geliştirdik. Sektörümüzün gelişimine önemli ölçüde katkı sağladığımızın bilinciyle yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Ben ve ekibim bu ödülü almaktan dolayı oldukça mutluyuz. Biliyoruz ki; tasarımlarımızın ödüllendirilmesi bizi motive  ediyor. Çünkü biz Çilek olarak dünyada 71 ülkeye yayılan 500’ü aşkın satış noktamızla 3 milyondan fazla çocuğun Çilek ürünleriyle uykuya dalmasını sağlıyoruz” dedi.