Banyo ve Mutfaklarda Siyah: İris Black Cottage

Mermer ve doğal taşların eşsiz dokularını dekorasyona taşıyan Tureks Stone, İris Black Cottage koleksiyonu ile banyo ve mutfakları siyahın en natürel tonlarıyla buluşturuyor.

Dekorasyonda yenilikçi ürünlere imza atan Tureks Stone, İris Black Cottage serisi ile banyo ve mutfaklara siyahın en doğal tonlarını yansıtarak çarpıcı bir estetik katıyor. Özellikle sıradışı banyo ve mutfakları tercih edenler için ideal bir ürün olan İris Black Cottage, yaşam alanlarında tercih edilen farklı renk seçimleriyle güçlü bir kontrast oluşturması nedeniyle ideal bir uyum da sağlıyor.

Çarpıcı koyu zemin algısı

Zarif görünümüyle koyu zeminde şıklığı yeniden tanımlayan İris Black Cottage, 10×10, 20×20, 40,6×40,6 ve 40,6×61 cm boyutlara sahip. İris Black Cottage, siyah mermerin çarpıcı estetik görünümünün yanı sıra keskin doğal çizgileriyle de güçlü bir algı yaratmayı başarıyor.

Endüstriyel siyah renklerden farklı olarak çok daha dikkat çekici bir görsellik sunan İris Black Cottage, geniş boyutları ve ince işçiliğiyle Tureks Stone’un tasarım gücünü ortaya koyuyor.


Tureks Stone:
1982 yılından bu yana Türkiye mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelinde trend yaratan üstün kaliteli mermer, karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Dört büyük üretim tesisi, 400 uzman çalışanı ve 80’in üzerinde lisanslı ocağı ile faaliyet gösteren ve hızla büyüyen Tureks Stone, dünyanın en ileri üretim teknolojilerini kullanmakta ve çıkarılan doğal ürünleri spesifikasyonlarına uygun işlemektedir. Türkiye genelinde bulunan ocakları sayesinde doğal taş koleksiyonunun zenginliği ve renkliliğiyle de öne çıkan Tureks Stone, Türkiye’nin en köklü ve en gelişmiş mermer karo ve mermer plaka üreticisidir. Tureks Stone’un referansları arasında New York Trump Plaza, Miami Merrick Plaza, Las Vegas Bellagio Casino gibi yapılar bulunmaktadır.